- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Feltettem én is a friss biost. Stabil ezzel is gép, és működik a cnq + C1E. FXT-UD5P lapot így használom X4 B50 procival :
240 EC (FSB)
3240 MHz cpu (13,5 x 240)
HT és NB 2160 MHz (9x240)
NB Fesz 1,2V, CPU 1,3V (cnq 0,95V-ra veszi vissza és 960 MHz)
Ram 1600/CL7; 1,7V5 ventiből csak a cpu és a sys1 vezérelhető ET6-tal. De én fixre kötöttem a sys1-et is, mely az első 23 cm-es ventit viszi (haf932 ház ugye...)
Szerintem jobb a hardveres panel tekerhető potenciométerekkel...
-
szki
őstag
Na majd tesztelek másik rammal is. De eddig okés a bios, és tetszik, hogy végre fix cpu fesz, és fix szorzó mellett is megy a cnq. Bár nem is hajtom én meg a gépet. Pár hónapja csak 3,3 GHz-en használom max a procit 1,3V-on (16,5x200), és a ram is alap 1333/CL8.
C1E és CnQ nálam állandó bekapcsolt. -
szki
őstag
MA790FXT-UD5P tulajok figyelmébe:
Picit volt időm tesztelni a konfigomat új biossal. Eddig a 2009.08. havi jól bevált F6-ot használtam, mert az volt a legstabilabb (hiába jött ki azóta F7 és F8C). Tényleg nagyon stabil volt a gép vele, mert napi 10-12 órás nyúzás van rendszeresen, és nem emlékszem fagyásra idei évből(!)
laphoz feltettem a Giga honlapról letöltött F8H biost. Elég elképesztő, hogy 8 hónap alatt is csak béta biosig jutottak. A lényeg, hogy W7x64 alatt indított 64 bites Prime95 kb 10 mp után lefagyasztotta a gépet (4 mag, de alap bios beállítások). Természetesen bios frissítés előtt F6-tal csináltam egy előkontrollt, és változatlan beállítások mellett semmi gond.
Gyári honlapról letöltött F8H így mehetett a kukába. Feltettem M@Db0Y féle F8G-t. Úgy néz ki ezzel okés a Prime. Majd megejtek egy kis nyúzást is, és beszámolok róla.
-
M@Db0Y
senior tag
Na feltettem a ( elvileg) legújabb biost! Aki eddig F7 vagy F8c biost használta MA790FXT-UD5P lapnál annak nagyon ajánlott! Olyan időzítéseken megy a memória ahol eddig elsem indult a gép csak sípolt! ( stabilitás tesztek folyamatban eddig minden ok!)
F8G bios : http://www.megaupload.com/?d=SM37GKYW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest