Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
MA790FXT-UD5P tulajok figyelmébe:
Picit volt időm tesztelni a konfigomat új biossal. Eddig a 2009.08. havi jól bevált F6-ot használtam, mert az volt a legstabilabb (hiába jött ki azóta F7 és F8C). Tényleg nagyon stabil volt a gép vele, mert napi 10-12 órás nyúzás van rendszeresen, és nem emlékszem fagyásra idei évből(!)
laphoz feltettem a Giga honlapról letöltött F8H biost. Elég elképesztő, hogy 8 hónap alatt is csak béta biosig jutottak. A lényeg, hogy W7x64 alatt indított 64 bites Prime95 kb 10 mp után lefagyasztotta a gépet (4 mag, de alap bios beállítások). Természetesen bios frissítés előtt F6-tal csináltam egy előkontrollt, és változatlan beállítások mellett semmi gond.
Gyári honlapról letöltött F8H így mehetett a kukába. Feltettem M@Db0Y féle F8G-t. Úgy néz ki ezzel okés a Prime. Majd megejtek egy kis nyúzást is, és beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest