- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
Hali!
Lenne egy nagyon idegesítő problémám (a havernak is ez van.)
Szóval adatlapomon láthatjátok a gépem felépítését, a probléma pedig, hogy mikor betölt a windows (Win7 32bit, de ez lényeggtelen mert havernak meg XP van) mármint a logon screen akkor néha gondol egyet és kifagy (kb 40%-a az indításoknak). De van amikor már jelentkezik be és ott fagy kiMikor összeraktam a gépet akkor eleinte windows alatt döglődött, nem lehetett rajta játszani, mert mindig kékhalál volt. Némi volt emelés, (ram 1.6V, és nbvid is 1,225 v) azzal már stabil, akár egész nap nyúzhatom semmi, de a winfosnál nagyon gyakran csinálja.
Havernak ugyanez a jelenség és ő XP-n tolja, és csak Athlon II X2 meg Kingmax ram 2gb 1333-as, és GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H ha jól tudom . (Alaplapi VGA-val hajtja)
Szóval ha valaki tud valami okosat az megköszönnénk
-
McCoy20
tag
A CPU NB VID most 1,2V, az alaphoz adtam + 0,05V ot.
A RAM fesz pedig 1,5V ról 1,56 van emelve.Ezekkel most délután stabil volt, ha tényleg ez a hiba, akkor a gigabyte-nak meg a fene a fülébe, írjanak már egy normális BIOS-t
reset: ide feldobtam néhány képet a sufnituningos MSOFET bordáról, a célnak szerintem megfelel
http://data.hu/get/2331107/mosfet.rar.html
-
McCoy20
tag
-
McCoy20
tag
A mosfet hűtés az ilyen "sufni tuning" megoldás, isminek megdöglött egy ASUS M2N-E és arról szereltem le a hőcsöves cuccot, majd megfabrikáltam vagy 2 óra alatt
Majd megpróbálom a képet feltenni
Jobbat nem tudtam, mivel ezt az enzotech-et nem tudták beszerezni...Havernak talán Kingston van, délután megnézük
-
McCoy20
tag
Some help needed!
Kellene egykis segítség mert az agybaj már közel:S
Problem: annyi kékhalálom van mint égen a csillag. Win7 ulitmate 32bit
Hibakód: 1000008e de változó, és ha jól látom akkor memória nyavajog.
Én semmit se állítottam, minden default. A ram az egy A-Data DDR3 1333 2GB os modul 9-9-9-24 es időzítéssel. Lehet itt van a gond.
Drivert már próbáltam az sem segít, a deszka 770TA (F2-es BIOS alapból) + X2 550 BE no tuning.
-
McCoy20
tag
Üdv!
Nagy valószínűséggel jövőhéten lesz egy Gigabyte MA 770TA - UD3 deszkám Phenom II X2-vel.
A kérdés az lenne, hogy milyen DDR3 1333-as ramot javasoltok bele, a legfontosabb a stabil működés.
Kingmax-ot nézegettem, de most abbó van TinyBGA-as is meg régebbi technológiás is vagy most ez, hogy van, van valami különdbség? Vagy más tipus az ajánlott?
előre is thx
-
McCoy20
tag
A kérdésem még az lenne, hogy MA770TA-n fel lehet e oldani egy Phenom II X2 harmadik magját?
Tudja e, az alaplap mert elvileg a 770T- az tudja, bár gondolom ez proci függő is.
És hogy egy Arctic Cooling Freezer 64 elég erre a procira?
-
McCoy20
tag
Üdv All!
Gép-fejlesztésen töröm az agyam és a deszka amit kinéztem az: GA-770TA-UD3
Milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatban?
Driver-ek, melegedés, BIOS, tuning skálázhatóság, stabilitás
A másik kérdés az, hogy mivel nem követem mostanság annyira a "frontot", mit javasolnak az okosak, ugye a 770-es chipset már kb 2 éves, és nyár felé jön az újabb, valami egetrengető újdonságra lehet számítani?
Ebben már van USB 3.0 meg SATA III külön vezérlővel, gondolom az újabb AMD chipset ezt már magától fogja tudni. De mégis, van értelme kivárni, esetleg valami komolyabb újjítás miatt?
Amúgy egy Phenom II X2 es menne bele, DDR3 1333-as rammal.
Szóval, ha valaki tud valami okosakt akkor homályosítson már fel. THX
ui: látom van hozzá új BIOS is, F2-es, arról tapasztalat, mert azt írja hogy gyorsítja a BOOT-olást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest