- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3840 üzenetére
Hát az alaphűtők azért nem szoktak a legjobbak lenni, nekem kb ennyi kellene.
Mondjuk a 4ghz az álomhatárÉn is ezt saccoltam, hogy a 770 hűtáse még nem az igazi, 30 felett meg már olyanok vannak, hogy majdnem megéri akár egy 890-et is venni, csak az meg nagyon sok...
Valami kettő közötti kéne.. nézegettem a nagy A-val kezdődő riválist is, csak nem bízok bennük annyira...
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3829 üzenetére
Hát akárhogy is, én úgy látom, ha már váltok, kezdetnek egy Athlon II x4-be belekapaszkodok, aztán majd váltok rendes x4-re vagy x6-ra. Szerintem azokat könnyebb lesz emelni is, mondjuk a cache hiányozni fog, de négy mag alatt már nem vagyok hajlandó.
Ami nagyon fáj nekem is, hogy a jó lapok ára azért még 30 felett van, egy két hónapot várni kell...
-
atom87
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3823 üzenetére
Tuning területén nem vagyok otthon annyira, nem szokásom tuningolni.
A Phenom II-k DDR3 vezérlője 1333MHz-es, az 1600MHz csak tuning által támogatott.Ha van pénzed beinvesztálni 1600as RAM-okra, akkor tedd meg. Ha tuningolni fogod a konfigot (ref. clock) és alapból 1333 MHz-en járatod a memóriákat, akkor a túlhajtás hatására növekedni fog az órajelük.
De így valószínű bírni fogja a memória, mert 1600MHz-ig hitelesített.Egy C3as CPU is 3,7 - 3,8 GHz körül biztos elmozog. Az én C2-es 720BE-m 3,8GHz-en Prime95 stabil.
-
atom87
aktív tag
válasz
BalaNce87 #3821 üzenetére
Szerintem azért van 30 körül egy-két 790-es lap, mert már nem gyártják őket és befagyott az áruk, úgy mint pl az Intel C2D E8400 processzornak.
A GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P meg valószínű egy utolsó típus lehet a 790es között, ezért barátibb az ára. (Ez csak tipp részemről, nem tudom pontosan miért van így az árazás).
Az ASUS lapokat személyesen nem ismerem, de teszteket olvasva vannak olyan jók, mint a Gigabyte-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest