- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Tomi7887
üzenetére
Hát ennyit nem szívesne adok érte... Főleg, hogy amikor anno egy p35-ös lapot vettem az is mindenre elég volt jóval kevesebb ezresért és a kis E 8200-at egy szimpla fsb emeléssel a gyári 2.6 helyett 2 éve 3.3on használom.

...ha ramjaim mennek rendesen, akkor a 3.6-3.8 is simán megvan, sőt egyszer 4en is elindult a windows csak instabil volt.
Ezt csak azért írtam le, hogy most is szeretnék legalább ugyanilyen teljesítményt csak mondjuk két maggal többet és ezért vagyok ennyire körültekintő alplapok terén.
Az egyetlen probléma, hogy nem tudom, hogy megint mikor lesz platform váltás és akkor megint kiesik az upgrade lehetősége és venni kell mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi