Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Rider74 #4152 üzenetére
Az igaz, hogy most már helyesen írja ki ramnak adott feszültséget, csak azért az nekem furcsa kicsit, hogy a gyárilag 1,5V-os moduljaimnak miért kell 1,6V-ot (normál alapbeállítás esetén) kapniuk. És azt sem értem, hogy miért csak felfelé lehet állítani a memóriának adható feszültség értéket. Ráadásul 1,6V-tól.
Ezt az egyet nem szeretem a gigabyte-ban, hogy a nem aktuális slágertermékekre már nagyon kevés időt fordítanak. -
Cadal
őstag
válasz
Rider74 #4141 üzenetére
Szerintem inkább az AMD által alkalmazott külső órajelgenerátorral lehet kapcsolatos. "A referencia órajelet az alaplapon található külső órajelgenerátor chip állítja elő." Majd megnézem, ha felteszem az új biost, akkor helyesen adja -e meg a HC órajelet (200Mhz) vagy továbbra is pontatlanul (200,9Mhz). Gondolom nálatok sem pontosan adja meg az órajeleket.
#4142 Zoulfly: No, majd megnézem én is ezt az új biost, az F10-t már jól ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest