- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
akkor 2 alternatíva:
1., lesz asus alaplap a reaperrel ez tuti megy mert akinek eladtam a 2*2 gb reapert annak már volt benne reaper és amellé vette pluszban
2., általam nem sokra tartott kingmaxokat szerzel be méghozzá az alábbi számúakat
FLGE85F-B8MF7 (ez az ún. "zöld címkés" kingmax)tenném hozzá hogy nem szeretem a kingmaxot de nekem is ez van és teljesen hibátlanul muzsikál, van rajta hűtőborda is és stabil vele a gép (nekem ez egy becsípődés lehet de a kingston/kingmax nekem nem jelent minőséget, magam sem tudom miért) és a legtöbbünknek ez vált be a legjobban!egyébként én 28 k-ért adtam el a 2*2 gb reapert 2019 júliusig tartó garral dobozában mindennel
ennél többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest