- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
FLGE85F-B8MF7 ez az isteni zöld címkés kingmax csoda ami mindenkinél jól teljesít mint említettem a 3.-ik ram a gépben.(ezért vettem eztmert hittem a listában meg a többiek tapasztalatában)
az hogy mért nem izgat különösebben a memtest? elmondom: 1 lefut és akkor mi van?! a gépem fagy mint az állat innentől nem izgat a ramtest mert nem a ramtestet akarom használni hanem ezt a szeméttelepet. 2 nem fut le amiből ugye megerősítést kapok hogy jé tényleg fagy a gépem amit eddig is tudtam. mivel ez már a 3.-ik ram a gépben és még soha semmivel sem ment 1333-on sem alapbeállítással szted mire kéne gondolnom? ez listás ram ezzel elvileg jó. és a szoftverek : a full üres windózzal is már az első bebootolás is kb-3.-5. ikre sikerül mikor az egész üres és még egy rohadt catalyst sincs fent se semmi............
(persze rögtön leküldök egy memtestet de nem látom milyen eredményt adhatna ami nekem hasznos, valszeg annyi lesz hogy lehal és akkor boldogan elmondhatjuk hogy nah ez sejthető volt.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest