Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
hali!
Nekem nem rontott az F4 Bios a tuningpotenciálon. Sőt, ha jól emlékszem korábban 3,8GHz mellett már a prime hibát dobott, de most nem. Igaz, csak kb fél órát futtattam B50-el.
Viszont, ahogy előttem is leírták, felteszed, próbálod, tetszik-megtartod, nem tetszik visszateszed a régit. Még mentegetned sem kell, mert a giga honlapján fent vannak a korábbi biosok is.Üdv!
-
Ayg0
senior tag
tehát tapasztalatokat várnál. és ehhez kellett 14 sor, hogy elmond?
de viccet félretéve... én csak a ramokat néztem az f4-nel, ám változatlanul nem viszi a natív órajelén a kingmaxaimat, ergo visszakerült az f2c. egyébként nem értem miért problémázol a flasheléssel. 2-3 perc az egész: ott az @bios alkalmazás a gyári cd-n, lemented vele az aktuálisat, felrakod az f4-et és ha nem nyerte el a tetszésed, mehet vissza a lementett. kevesebb időbe telt volna, mire megírtad a két postot.#1048
alapfesz (1.3v) 4 mag@3.6ghz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest