Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
hali!
Nekem nem rontott az F4 Bios a tuningpotenciálon. Sőt, ha jól emlékszem korábban 3,8GHz mellett már a prime hibát dobott, de most nem. Igaz, csak kb fél órát futtattam B50-el.
Viszont, ahogy előttem is leírták, felteszed, próbálod, tetszik-megtartod, nem tetszik visszateszed a régit. Még mentegetned sem kell, mert a giga honlapján fent vannak a korábbi biosok is.Üdv!
-
Ayg0
senior tag
tehát tapasztalatokat várnál. és ehhez kellett 14 sor, hogy elmond?
de viccet félretéve... én csak a ramokat néztem az f4-nel, ám változatlanul nem viszi a natív órajelén a kingmaxaimat, ergo visszakerült az f2c. egyébként nem értem miért problémázol a flasheléssel. 2-3 perc az egész: ott az @bios alkalmazás a gyári cd-n, lemented vele az aktuálisat, felrakod az f4-et és ha nem nyerte el a tetszésed, mehet vissza a lementett. kevesebb időbe telt volna, mire megírtad a két postot.#1048
alapfesz (1.3v) 4 mag@3.6ghz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Autós kamera eladó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest