- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Azért pénzt adni, hogy én házilag a sufnibarkács megoldásaimmal megcsináljam, nem szabad. Nem is teljesen tökéletes inkább csak egy félmegoldás lenne. Ha már pénzt adsz ki valamiért, akkor inkább az UD4P ami 8k-val ugyan drágább, de nem csak a fethűtést teszik rá pluszként ezért a pénzért. Ugyan ez a helyzet, akármilyen más gyári fethűtő megoldással, hogy ha pluszban költesz rá, akkor már nem feltétlen éri meg UD3P választani. Max ramsünikre érdemes költeni, és azt felragasztgatni, de az nem egy hatékony megoldás szerintem. Házilag készíteni csak úgy éri meg, ha te készíted el. Persze tudom, hogy nincs meg mindenkinél a lehetőség teszem azt szerszámok vagy kézügyesség hiányában.
Azért köszönöm a megkeresést, de ennek nincs semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Amazon Kindle
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest