Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Úgy döntöttem, hogy FM2+ váltás helyett inkább még hajtom 1-2 évig a FX790-UD5P-t és azt szeretném kérdezni, hogy a SATA2 és a PCIE2.0 mennyire foghat vissza, ha szeretnék a rendszerbe SSD-t és egy R9 280-at? Nekem úgy rémlik, hogy a Tahiti még nem az a teljesítmény fok, amit a PCIE2.0 16x ne tudna kiszolgálni, de azért gondoltam megkérdezem. A SATA2 gondolom egy Intel és Samsung SSD közt már elmossa a különbséget, de azért annyira nem rántja vissza, hogy egyáltalán ne érződjön egy HDD-hez képest a sebesség növekedés, vagy igen? Nem igazán vagyok toppon ebben a sávszélességi témában.
u.i.: Ungangedbe akkor kell vágni a memóriákat, ha különböző színű slotban vannak, míg Gangedbe akkor, ha azonosban, igaz? Mert akkor ezzel lehet megoldódna ~3 év után, hogy miért nem akart egyik memória se futni a gyári órajelein.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest