- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
sziasztok!
sokadik AMD-s Giga lapomat nyúzom, most úgy tűnik sikerült még egyet sikeresen kinyírnom...
történt, hogy kipróbáltam az itthon lévő oldható Sempron 140 procijaimat a saját 235e-m mellett. csupán kíváncsi voltam milyenek. húzogattam(1@2-ACC) csavargattam, ésszerű kereteken belül. majd procit cseréltem Sempron 140->Sempron 140 és indítottam a gépet, az AHCI-n keresztül a BIOS nem talált semmilyen meghajtót, se HDD-t se DVD-t. ez követte bios reset, kevés pihenni hagyás, majd az alaplap már nem adott post képernyőt. próbálkoztam több procival/rammal/táppal/vga-val, de semmi. a post kártya szerint C7-es állásban marad meg a lap. kivettem hagytam 3 órát csak magát a lapot állni, rövidre zárt reset és kivett elem mellett. volt már rá példa, hogy szintén gigás lap ezek után elindult, de a bios a bekapcsolást követően jelezte a sikertelen indulások számát és megkért válasszak a felsorolt lehetőségetk közül(alapbeállítások, belépés a biosba stb...).
amint említettem, nem az első ilyen lapom ami ezt csinálja, volt 2db 770-UD3 és egy 790X-UD4P is ezek mind cserések lettek, mert tudott mit kezdeni a kereskedés velük. miután életrekeltek nem akartak abszolút SATA-'s eszközt látni, akármit csináltam. se natív IDE se ACHI módban. mostmár felbátorodtam, hátha valakinek volt ilyen esete a fórumban.
az én lapom sajnos ezév dec.21-ig volt garos(2év), bár azt sem egészen értem, hogy egy AQUA miért 2 évet ad egy köztudottan minden értelmes helyen gyárilag is 3évet vállaló Gigára.
további kellmesebb ünnepeket nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest