- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Gondoltam itt is bepróbálkozom, hátha látott már valaki hasonlót. Egy 955BE, egy hyper212 és egy 790xta-ud4 lap házasságából születtek a következő hőmérséklet-eredmények: [link] [link]. Érdemes megfigyelni, mekkora a különbség a "CPU" szenzor és a maghőmérsékletek adatai között, helyenként majdnem 20 fokról van szó. Az alaplap szintén lángol, ha hinni lehet az adatoknak.
Aztán beraktam a procit a saját lapomba, ráraktam a saját TX2-met és voilá, a kupakhő és a maghő közötti különbség 2-3 fokra csökkent, 1.36V mellett 3500-on fél óra prime után a maghő 56-58 fok, ami teljesen rendben van, minden plusz hűtási segédlet nélkül (egy aerocool házam van 40 centis ventivel, amit a teszt során direkt nem használtam).
A lap lenne hülye? Rosszul mutatná a hőmérsékleteket, vagy netán túlfeszelne? Minden feszt kézzel állítottam be azon is, ugyanúgy, ahogy a sajátomnál.
Mérésre az everest legújabb beta verzióját használtam minden esetben, de a stabil verziók is ugyanazt mutatják. Az xta-n a legújabb bios van fenn, a sajátomon az F6, mivel az F7-essel gondjai voltak az USB klavimmal (nem tudtam belépni a biosba sem vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest