Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizirider

tag

válasz Gabor970 #2110 üzenetére

kicsit félreértés van: én nem kifejezetten a saját teljesen egyedi dolgaimra alapozom hogy ez a széria nyűgös, és sokkal kevésbé átlag lámabarát mint a régebbiek. mint mondtam kb 7 lassan inkább 7.5 éve AMD gépeim vannak. de eleve támogatott RAM lista............
    szóval ilyen nem volt megvetted simán azt a ramot (persze annyi volt hogy ddr1 vagy 2) amit akartál és ment minden. biosban kb 4 szer jártam 7 év alatt mert nem volt rá szükség.
    ezzel az am3 szériával eleve ramgondok vannak és ugye az hogy instabil, kikapcsolgat stb ezek másnál is létező dolgok. aki most vált intelről annak simán az jön le hogy bazzeg ez egy barkácsszakkör, elköltöm a pénzt aztán fagy minden, úgy kell okoskodni, micsoda vacak cucc ez az AMD........ pedig ez csak erre a szériára igaz. erre értettem hogy nem igazán jól sikerült

(hja és ha jobban megnézi az ember, a támogatott RAM lista is elég vicces alig van rajta cucc ahhoz képest amit gyártanak, szal én inkább olyat csináltam volna hogy a lista mondjuk 5-6 oldal és csak pár rammal nem megy)

Új hozzászólás Aktív témák