- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Gabor970
üzenetére
kicsit félreértés van: én nem kifejezetten a saját teljesen egyedi dolgaimra alapozom hogy ez a széria nyűgös, és sokkal kevésbé átlag lámabarát mint a régebbiek. mint mondtam kb 7 lassan inkább 7.5 éve AMD gépeim vannak. de eleve támogatott RAM lista............
szóval ilyen nem volt megvetted simán azt a ramot (persze annyi volt hogy ddr1 vagy 2) amit akartál és ment minden. biosban kb 4 szer jártam 7 év alatt mert nem volt rá szükség.
ezzel az am3 szériával eleve ramgondok vannak és ugye az hogy instabil, kikapcsolgat stb ezek másnál is létező dolgok. aki most vált intelről annak simán az jön le hogy bazzeg ez egy barkácsszakkör, elköltöm a pénzt aztán fagy minden, úgy kell okoskodni, micsoda vacak cucc ez az AMD........ pedig ez csak erre a szériára igaz. erre értettem hogy nem igazán jól sikerült(hja és ha jobban megnézi az ember, a támogatott RAM lista is elég vicces alig van rajta cucc ahhoz képest amit gyártanak, szal én inkább olyat csináltam volna hogy a lista mondjuk 5-6 oldal és csak pár rammal nem megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kés topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest