Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Uraim hát én csak szopok ezzel az F12 es biossal, 8*400 on orthos kifagy 15 perc alatt, F10-zel 10 órán át pörgött az orthos..
ez még semmi, visszaraktam az F10-et és igy se volt stabil. most load default ujra bios flashet csináltam, kiderül, hogy megjavult-e, ha nem akkor kettétöröm a lapot..
hát nem, most 16 perc alatt dobott ki..
Több dolog lehet pedig. Lehet hogy a ramod kinyiffant/vagy más, de eddig nem vetted észre, mert csak az új bios miatt teszteltél, és te az új bioshoz kötöd a jelenséget. Lehet még az is, hogy mivel új bios miatt ügye load setup default kell, valamit nem úgy állítottál be mint volt... én se emlékszek mindenre egy kis idő után
Esestleg egy cmos clear segíthet. -
Balupapa
senior tag
Most énis hasonló kép vagyok vele :S de már a fa**kivan

Gondoltam felteszem a Visz(L)át! erre nem akarja bebootoltatni a CD-t...mondom any@d, lehet a lemez a szar? Benézek a BiFosba...látom nem is észleli a cd írom...nyomok 1 észlelést
Most se :S Beteszem a tutira müködö Ikszpémet és arrol se akarja bebootoltani a telepítőt 
kérdésem: mi a nyavaja van vele megint?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esestleg egy cmos clear segíthet.

Most se :S Beteszem a tutira müködö Ikszpémet és arrol se akarja bebootoltani a telepítőt