- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen házat vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Mini-ITX
Aktív témák
-
fer
őstag
Én is ez elöbb próbáltam a 450-et, de az orthos 20mp után leállt, hogy milyen hibával arra már nem emléxem, de a lényeg, hogy alapfeszen van minden, szerinted feszemeléssel tovább tudnék menni? Bár a ramokat már szívem szerint nem nyüstölném tovább, így is kitettek magukért azt hiszem, a samutól ez is szép teljesítmény!
-
hoffman_
nagyúr
uhh, hát van a satás vinyó a jMicron-ban az alsóban,bár épp most a dupla satás foglalat joboldalijában van...h mien driverek vannak fenn? auu,ezt már nem tom megmondani,elején felpakoltam ami kellet és azóta nem is foglalkoztam vele...asszem a jMicron-hoz van fenn,meg a satához,de a Raid driver még direkt nem let felpakolva
-
bim
veterán
azt olvastam hogy ha a win nem ugy van telepitve akkor nem is tud mit kezdeni vele.ez nem olyan hogy bekapcsolod aztán megy.csak látod talán everestben hogy van.
de gorni megmondja a frankót ha végre belövi az uj lapját.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként nekem is ncq-s a maxtorom de persze nem ugy telepitettem a wint.
szerk:most akkor mi is van?ezen a képen azt mutatja hogy támogatja,vagy azt is hogy jelenleg is aktiv?[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
kumpl
aktív tag
Igen az lehet, ugyanis 1.45-ön nem volt gond F11-el sem...
De nem tudom miért tegnpa 9x333-on a proci 66fok körül volt maximum. 8x375-ön viszon 62fok fölé nem ment a cucc. Úgyhogy azon is akartam használni...
Feltettem az F11-et. 8x375-ön nem bírt elindulni a gép (8x340-en sem!!)
9x333-on elindult, de 66 fok körül mözgott a hőmérséklete.
Visszatettem az F10-es, és mos olyan mind tegnap azzal a különbséggel, hogy most 8x375-ön is olyan meleg, mint 9x333-on....
(viszont F11-el nincs gond a PCI-E-el (amedddig fenn volt nem változott 16X-os ról).
Mi legyen szerinted? Mégiscsak F11? -
kumpl
aktív tag
1.45. Az everest, meg a CPU-z 1.4-nek látja... De F11-el próbáltam 1.5-öt is, azzal sem lett jobb! (Az F10-essel 3Ghz-en elindult alap feszültséggel is, csak a windows fagyott ki, kb 10perc után, az F11-essel feszültség emelés nélkül csak a CMOS reset segített.....)
De most miért melegebb a proci? -
kumpl
aktív tag
Aha 2-n. Próbáltam több feszültséggel. Adtam az fsb-nek is, de semmi. F11-el nekem nem akar jó lenni. Annyival jobb, hogy a PCI-E nem változott. Most visszatettem az F10-est, ezzel gond nélkül megy 8x375-ön. Meg 9x33-on is. De nem tudom miért, most mintha jobban melegedne a proci. Tegnap 8x375-ön az orthossal teszteltem és a cpu nem érte el a 62 fokot. Ma ugyan azokkal a beállításokkal 66, 67 fok is volt.
-
Rusher
őstag
Őőő..igen sry F10 kell hozzá
Bár annyit még azért mégsem értek akkor tehát a lapnak van 3 revíziója igaz? amik lényegében ugyanazok, na most pl. rev1-hez van F12 rev3.3 hoz meg nincs
kizártnak tartom, hogy azzal nem működik.........
mikk2000 de én nem a feszállítást teszem Auto-ra hanem az FSB-állítási lehetőséget, ezért nem értem....tehát csak a CPU Host Controlt változtatom Auto/Manulra--Zöld/Piros, feszek ugyanazok manuálisan beállítva ezt nem rakom Auto-ra....de mind1 végül is ez engem nem izgat úgyse
bim Ok
Siriusb
[Szerkesztve] -
nagyamte
tag
nekem F8 as biosz van rajta ez a gyári bios. akkor majd lehet hogy szükség lesz egy frissítésre?
ha igen akkor azt majd csak akkor ha nagyon muszáj mert nekem nagyon bevált ez a biosz (3100 MHz-ig bírtam vele húzni a dolgokat)
Remélem azért a azok a procik is jól lehet majd húzni.
köszike a segítséget.
üdv. -
Rusher
őstag
Én ott konkrétan arra gondoltam, hogy kinálnak olyat hogy GigabyteSATA ( a reklám ugye mint kiderült)mikor ott van az ICH, mert hát ugye u.a lenne a szerepe mindkettőnek valahol....tehát engedne következtetni, hogy azért raktak rá külön mert jobbnak tartják és erre írtam azt, hogy mert valamire csak jó
mod.: persze csak a sata vezérlésről beszélünk...az Asusokon is Jmicron van tehát nagyjából azért ismerem...
[Szerkesztve] -
fer
őstag
Akkor jól sejtettem, most 360X7 tesztelem semminek nem adttam + feszkót csak a pci-e fixáltam 100-ra, meg a ramszorzót vettem 2X, szerinted a samu 667-ramok el fogják bírni a 800-at??, most a 720 - at is alapfeszen viszik!
Mellesleg a SuperPI- ben nincs valami észveszejtő gyorsulás, 1-2mp pedíg ráhúztam vagy 700Mhz-et, 2X megondolom, hogy hadjam e tuningjáratban!
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
superpi szerintem nem erre van kitalálva
inkább memtest-tel nézd
Ez is hibát dob ha gáz van és még hamarabb is. Nekem ez vált be.
ilyenkor a hátsó ventinek szinte semmi értelme nem lesz
Tápnál volt értelme és a CPU-nál is mert leszívott valamennyit a RAM-okról.
próbáld meg hűteni az északi hídat is (esetleg a memória helyett is)
Pont ezt csináltam.
Kár erőltetni, nem fog menni. Astala vista DS4
-
Stalker-2572
veterán
tehát reggel ment és utána ugyanazokkal a beállításokkal már du-n nem?
Ahogy mondod. SuperPI32M-et használok, mert érzékenyebb, mint a memtest.
mit jelent a minden hűtés meg fesz?
Gépház oldala le, minden venti forulata maxra, +venti a ramoknál.
időzítésekkel játszottál?
Igen, de nem ettől függ. 5-5-5-12-n megy. -
Sleed
aktív tag
valami hangkártyakonfiguráló,csilli-villi prog volt a cd-n ami semmit sem ér, és a hangerőszabályzós mikrofon belláításoknál a csúszkákat nem engedi mozgatni,a speciális szabályzók meg inaktív... az előző lapmnál itt tudtam a bass boostot bekapcsolni,amivel normális hangereje lett...
Képek:[link][link][link] -
Qru
MODERÁTOR
robekri-nek is igaza van meg neked is. Nem a melegedés miatt, mert ''hideg'' indításkor sem bootol-be. Azt meg nem hiszem, hogy pár másodperc alatt melegedne olyan mértékben fel, hogy lelőjje magát alapra.
Robekri: nem hiszem, hogy ezen a az újrpasztázás segítene, pont a fentebb leírtak miatt, mert amúgy nem melgeszik nagyon a cucc. Sztem az 500-as fsb nálam már szó szerint technikai KO.
mod: egyébként az jutott eszembe, hogy mi van ha egy BIOS frissítés segíten. Végülis most F5 van rajta, azóta meg kijött pár újabb verzió... Csak vhogy fázok a dologtól.
[Szerkesztve] -
conair
tag
A lavalys 1,4et mutat proc fesznek. Sok az 1,325-hez képest? Mondjuk nem tudom miért félek annyira a fesz emeléstől mikor így a gép teszi meg. Nem akarom, hogy túlontúl melegedjen és berregjen a venti. Tegyem inkább manulra? a ramnak adjak 0,1-et megy emeljem a procot egy picit?
-
Qru
MODERÁTOR
Elősször pirosan világít, mert az egyik mag bele kóstol a 80 fokba. Ez ok, mert ugye kiveséztük nem túl jók ami 27.-28.heti B2-es prockóink.
(Ezért is vagyok óvatos a proc fesszel, kipukantani nem akarom, elég végülis ez 7x450-is, csak hát ugye aki tuningos lélek...
)
Szóval a hibát dob arra értem, hogy ráreflektál az instabilitásra:
Kifagy az egész. Pointer hulla, NumLock-ra nem reagál, meg úgy egyáltalán semmire. Ilyenkor jön hogy tápot lecsapom (bakker, 20k-s ház és nincs rajta reset gomb
).
mod:
Egyébként azóta újra pasztáztam, de nem lett jobb a dolog.
Kupak alatt van a geb@sz. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondom neki h boot cdről...ok. újraindít és most ott tartok h kiírja h boot from cd.....stb és nem csinál semmit csak áll

)
a vinyóm satás...a dvd-m ide-s és most akarok satásat,emrt ez meghalt. nem olvas,ne mír semmit,nem érzékel semmiylen cd-t,dvd-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

látja a procimat, és megpróbálok vacak 50mhz-et tuningolni rajta akkor meg kifagy
(Ezért is vagyok óvatos a proc fesszel, kipukantani nem akarom, elég végülis ez 7x450-is, csak hát ugye aki tuningos lélek...