- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
4x512-nek nem is kell plsuz feszültség. Mondjuk ez nem is memóriafüggő, ennyi erővel a geilen is micron chippek vannak. Előtte nekem is 4x512 A-data vitesta memóriám volt, és a 4 modul gyönyörűen ment együtt, még a tuningot is igen jól bírták (alapon 533, 4-4-4-12, de 2.4V-on mentek 850-et 4-5-5-15ön) és nem is kellett emelni az MCH feszültségen.
Az alaplaplapnak nem a négy modullal hanem a 4 gigával van baja. Ami azért szerintem elég ciki, hamár a users manualban azt írják, hogy 8 gigát támmogat. Erre kiderül, hogy négyet se...
Pietrosz: a Buffalo Firestix az nem biztos, hogy Micron chippes! Jól gondold meg. Azt én is néztem, de a 800Mhz-es CL5-ös Firestix-nek 3 kiadása van, ebből egy Mircon D9GMH kettő viszont Elpidia. Azért nem mindegy...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Rally
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő