- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
HP lényege viszont kimaradt az elméletedből...már írtam gondold végig a HP működését...szal nem elég a pwm bordájára levegőt engedni...
Elolvastam a cikket, de ebből nem derült ki. Úgyhogy nosza, vesd neki magad, és próbáld meg megfoglamazni miért nem elég egy heatpipe-os rendszer egy adott részét hűteni. Alaposan el fogom olvasni
Az én olvasatomban ez a ''hp'' cső egy kiemelkedően jó hővezető. Tehát ha a proci mögötti pwm-en levő bordát hűtöm, azzal hűtök mindent. Ezek a 12centis hp-s procihűtő szörnyek is úgy működnek, hogy a procival érintkezik egy vékonyka csatoló felület, amiből jönnek a csövek, és mennek mennek fel a bordákig. Ott hűtik őket, és ezt a hűtést a hp cső viszi egészen le a processzorig. Ha a pwm-eket hűti a hűtő, akkor az a hűtési teljesítmény mindenhova eljut arányosan, gondolom én. Gondot esetleg az okozhat ha a pwm-ek hőtermelése túl nagy, a hp lamelláit érő huzat arányához képest.
Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest