Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
mikk2000
üzenetére
Az a baj, hogy kicsit félre beszélünk egymás mellett mivel a HP elég mint hűtési forma, de jobbá tehető egy lefele fújó ventivel ellátott bordával és erről van szó...nos a lap által szabályzott AC Freezer ventivel sokra nem megy sztem az ember vagyis van sokkal jobb...gondolom a lap szabályozza vagy tévedek...mivel volt dolgom ilyen hűtővel így tudom miről beszélek aszhem!

bim ódákat tudna regélni a PWM blokk hűtéséről és hőfokáról...leszabályott venti alig forog és még a borda azon részéről löki tovább a levegőt ami azé nem langyos vagy épp hideg...tehát a PWM-ek elve melegebb levegővel vannak hűtve, mintha fentről kapná...egy keskeny ház esetén minek olyan kialakítása van, mint pl az enyémnek, akkor szobahőm levegőt teríti szét a lapon ezzel hűtve mindent.
Tehát magyarra fordítva, PWM-től még mindig nem kevés hő megy az NB, majd SB felé...ami sztem nem túl előnyös, mikor az NB nem pont egy kis hőtermelésű chip...
Uccsó mondatodban benne van minden...
tlac, bim: Vmi kimaradt volna vagy blőd dolgot írtam volna pls javítsatok ki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest