- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
- 

válasz  Vakegérke

üzenetére Vakegérke

üzenetéreSzerintem itt aki félre érti a másikat az te vagy ,olvasd el a hsz emet amit válaszoltam ollinak de ha gondolod ismétlem magamat .Feszemelés nélkül használom a gépemet , amire most kiváncsi voltam az az ,hogy miért nem bírja az 500fsb-t egyszer probáltam sok fesszel nem ment ennyi . Azt meg még hozzá tenném hogy ha a tervezők nem számolnának tunigal akkor nem raknának bele ilyen opciót és nem ez alapján hírdetnék termékeiket idézek neked a ds4 dobozáról ''supports perfomance tuning facility and over-clocking capality of both hardware and software'' Szerinted miért írták rá? amugy meg én ahol dolgozom olyan termékeket nem cserélnek ki vagy gariztatnak le ahol egyértelműen fizikai sérülés van lsd: égés winyo leejtése stb ami jogos aki fasz az megérdemli ha leégetem a lapomat még én sem tudnám kicserélni (de ez szerintem egyértelmű) nagyker nem veszi vissza, szoval alapból hülyeség az állításod. Sőt amugy nálunk minden vevőnek minden szart kicserélnek én szigorubb lennék.... ugyhogy nem mondanám azt hogy ''Mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek!'' Az állításod ezen szituációban nem helytálló , szerintem te most nem rólam beszélsz.... 
 Amugy vissza térve még azt is állítottam hogy szeretem a pc-met!!!! magyarul nem szeretném tönkre tenni!!! és azt is mondtam hogy még életembe nem tettem tönkre pc-s alaktrészemet, egyet sem pedig volt amit már átforasztottam pl vga és egy lap ,szoval ugy érzem értek hozzá tudom mit csinálok és nincs szükségem hogy kioktassanak.....
 és a végszó kb egy éve nem forumozok mert kedves ph-s társaim arra mennek rá hogy másikba bele kössenek ahelyett hogy szakmai hsz ekkel gazdagítanák az oldalt játszhatjuk ezt hogy kioktatjuk a másikat de szerintem nem erről szol ez a szakmai oldal ,az én kérdésem továbbra is az hogy Miért nem bírja a lapom az 500 fsb-t, ha minden adott hozzá ?
- 

Gorneck legenda válasz  Vakegérke

üzenetére Vakegérke

üzenetéreEzzel még nincs is baj illetve én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget...de vannak egyéb húzások amikkel egyes eladó simán élnek kihasználva a vevő ''tudatlanságát''. Persze vannak kivételek, de egy szűkösen megfizetett kiskeres eladó simán eljátsza. Nahh ez engem inkább felbőszít, mert Én nem tudnék ilyen gerinctelen lenni... 
- 

üzenetére Vakegérke

üzenetéreNem is egyszer van olyan, hogy fórumos kollégák szakmabéliek vagy épp kezdők hívnak fel, ha problémájuk támadt...egyik uccsó kalandom, pont egy családapával volt kinek hol msn-en, hol telefonon ''osztottam az észt''...láss csodát simán megcibáltuk a fia gépét.  
 Azé ez jól esik néha, hogy ennyire bíznak az emberbe... Aszhem részben ki is érdemeltem... Aszhem részben ki is érdemeltem...
 Nahh ennyit az érzelgősségről. 
- 

- 

tlac nagyúr válasz  Vakegérke

üzenetére Vakegérke

üzenetéremivel ds4-ed van meg raided ezért rád rontok egy kérdéssel:  
 Neked is nagyon lassú volt az intel matrix storage manager? (Az a bios-os raid állítgatós cucc.)
 Nekem olyan, hogy pl. nyomok entert, lefele nyilat, akkor azt kis várakozással csinálja, és a program felülete is lassan frissül
- 

lazydog addikt válasz  Vakegérke

üzenetére Vakegérke

üzenetéreMilyen módon lehet saját avatart feltölteni? Kiváltság? Idő kérdése? Mik a feltételei? 
 Meg kell kicsit öregedni, 600 napossá plusz elérni az őstag rangot. Ha a két, és kapcsolatban álló feltétel igaz, akkor lehet kérelmezni ezt a bónuszt. Ha jó fiúnak ítél a moderátorok tanácsa, másrészt nekik is megfelelő avatart készítesz, bebocsáttatást nyersz a saját avatarral rendelkezők klubjába.
- 

üzenetére Vakegérke

üzenetéreA-data 800+, Geil Value jó választás...alig drágábbak bármely 800as ramnál. 
 Raid dologba nem tok segíteni...nem próbáltam pedig van rá lehetőségem két 80as Hitachi vinyával, de nem nyernék vele semmit...ezé nem is szórakozok vele...
 1-3, 2-4ben elviekben lehetséges...van már rá példa topikba. Nekem pl ugyanazt tudják a ramok, de van akinek segített variálni a slot-okon.
 [Szerkesztve]
- 

üzenetére Vakegérke

üzenetéreSzóval letiltható a periféria készenléti állapota kikapcsolt gép esetén? 
 Sajnos nem, emiatt kezdtem áramtalanítani a gépet.
 Gorneck23:
 Vegyél USB-s egeret...
 Régen olvastam ilyet, hogy azzal nem megy a tuning. Ez mennyire igaz?
 (Tesztelnünk kellene a memóriát, ha van még kedved.)
- 

Siriusb veterán válasz  Vakegérke

üzenetére Vakegérke

üzenetéreElső, egyetlen és legfontosabb pont: MINDIG LEGYEN MÁSOLATOD!  
 Ha újrarakom a gépet, az adatok, munkák le vannak mentve winchesterre, 2 újraírható DVD-re, no meg egyszer írhatóra is.
 Ennyit a tanulságról...
 Ha nem tudod visszaállítani sehogy, s fontosak a cuccok: Kürt Kft.
 Drága lesz, de jobb, mint amikor mindened odavész.
- 

üzenetére Vakegérke

üzenetérebocs, de valahogy jól esett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 alu, ha kicsit megkarcolod egyből látszik
 ami pl. nem jó benne, hogy össze vannak kötve csővel és minden fűt mindent
 vagy a feteken lévő borda meghajlítja a lapot (nézd csak meg oldalról) és így a közepén nem tökéletes a hőátadás valószínűleg
 írjak még vmit?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

- 

bim veterán 
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Aszhem részben ki is érdemeltem...
 Aszhem részben ki is érdemeltem... Persze ez vicc vóót.
 Persze ez vicc vóót. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)