- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Bisz
tag
válasz
arsenlupin
üzenetére
Köszi, már megvan, igen felülről a másodikat próbálgattam, csak a sorrend volt rossz. Tetszik hogy sok ebben topicban a segítőkész ember, nem kell napokig várni a válaszra

-
válasz
arsenlupin
üzenetére
Ne aggódj, érteni én sem értem.

-
válasz
arsenlupin
üzenetére
Minden, általam használt monitorozó progi (CPU-Z nálam helyből nem működik, tehát Abit mguru, Everest) - igaz némi szórással - ugyanazt mutatja feszben, és órajelben. A hűtő elhalkul, a hőmérsékletek csökkennek a proci órajelének megfelelő szintre. Annak idején alaposan körbejártam a dolgot, mert érdekelt, hogy ezt így mégis hogy sikerült kihozni.
A 9*400-as proci órajel, és az 1.4V-s CPU fesz visszaesik 6*400-ra és 1.060V környékére, és a hőmérsékletek is is ennek megfelelően alakulnak 52-54 fok idle-ről 36-38 fokra. -
Vakegérke
félisten
válasz
arsenlupin
üzenetére
Lám, lehet ezt így is.
Amikor kezdtem a PH-n, az egyik rovatban valaki rám szólt, hogy sok a körítés, szorítkozzak a lényegre. Akkor azt tártam a társak elé, hogy szeretném sajátos stílusom használni. Ha nem lehetséges, akkor pápá PH, nem tudom megtagadni önmagam. Szinte mindenki mellém állt, így a megfeddő is retirált. Az igazság kedvéért hozzá teszem, ő is szívesen olvasgatta bejegyzéseim, legalábbis ezt mondta.
Nem tudok megmaradni száraz adatoknál, számoknál. Muszáj kidumálni magamból érzelmeimet is. Nem hinném, hogy nagy problémát okoz akár a legszakmaibb topicban is. Kicsit emberibbé, barátibbá válik ez az egész dumálósdi. Én így gondolom.
Köszönöm, arsenlupin!
Ez a bejegyzésed tett biztossá abban, hogy az emberi hangnem, érzelmek megosztása nem fölösleges semilyen körülmények közt.
Maradok az, aki voltam. Egy szószátyár borostás manus, aki igyekszik egy kis színt vinni a tracsiba. Vagyis nem igyekszem, zsigerből jön. Nem tudok szárazon dumálni, muszáj érzelmeket vinnem megnyilvánulásaimba.
Köszi, és bocs a kevésbbé toleránsaktól, meg minden.
-
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin
üzenetére
Az lehet...de csak az ''R'' támogatja...ICH8 esetén pedig a jmicron vezérlő támogatja...
De itt is egy pl: ''The most critical difference between these boards is their choice of south bridge chips. The Foxconn uses a low-end ICH8, while the Gigabyte employs the ICH8R. The R, in this case, buys the GA-965P-DQ6 two extra Serial ATA ports and support for both AHCI and RAID at the south bridge. RAID support covers multiple array levels, including the tantalizing Matrix RAID, which allows users to combine RAID 0 and 1 arrays using just two drives. AHCI support is also necessary for Native Command Queuing (NCQ); NCQ isn't supported on the vanilla ICH8.
Since both flavors of the ICH8 lack an IDE channel, Foxconn and Gigabyte have to outsource their boards' ATA support. Foxconn opts for JMicron's JMB361 controller, which also offers a Serial ATA interface for the board's eSATA port. The Gigabyte board carries a ''Gigabyte SATA2'' chip that supplies two additional Serial ATA ports alongside a single IDE channel. This chip is actually manufactured for Gigabyte by JMicron, and it appears to be based on the JMB363. ''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Arc Raiders
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi