- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Lipton
őstag
Jogos, rég néztem már a saját BIOS-omban ezt a részt. Nálam nem pont ezt írja a BIOS-ban mint amit idéztem (azt egy DS3P manuáljából másoltam).
Itt azt írja, hogy ez engedélyezni a vincsiről minden írás és olvasási hiba jelentését, és figyelmeztet, ha az LMDC fel van installálva.
Ki és bekapcsolt állapotban is ugyanúgy látja az összes program a HDD smartját. -
stfx
aktív tag
Nem hasznalok raidet. Win installnal F6-al nem a raides hanem az achi-s drivert raktam fel.Aztan win alol raraktam az R1.17.17.00-es drivert. Nem kerdezett semmit hogy akarok e raidet vagy nem, de nem volt smart. Leuninstallaltam es akkor mar a windows se toltott be.A last know good configurationnal mar betotlott a win, ekkor felraktam a gigabyte oldalan levo 1.17.13.01-os drivert a setupjaval, de igy sincs smart.Nem tudom hogy erted hogy ide modban rakjam fel a drivert, azt hogy kell? Talaltam a driver application/jmide konyvtaraba egy jmide.cat es infet amit bemasoltam a system32 majd jobbgomb az inf-en es install, de semmi nem valtozott. pls help
-
-
Pancsermeste
őstag
Nah, kipróbáltam ezt a TAT-ot. Valóban, nálam is annyit mutat mint a CT 0.95, vagyis idle 45 fok. Viszont az fura, hogy a Procihoz Pentium M -et ír.
Azért nekem szimpatikusabb a 0.94, vagy az Everest eredménye.
De komolyan, akkor most melyiknek lehet hinni? Végül is nem mindegy hogy 30 fok vagy 45! -
ati2
őstag
A CPU-ra, a mag hőmérsékletek rendben voltak az adott venti fordulathoz képest.
Orthos alatt ilyen volt (minden bios beállítás egyforma volt):
F8:
CPU: 53 °C -> venti: 1900 rpm
Core1: 58 °C
Core2: 58 °C
F9D:
CPU: 67 °C -> venti: 2500 rpm
Core1: 56°C
Core2: 56 °C
De mivel nem lehet fizikailag több a tok hőmérséklet, mint az alatta lévő magoké ez baromság -
-
DeadMeat
nagyúr
mert nehany 3.3-as halokartyajaval gond volt,giga honlapjan is az van,h elofordulhat vistanal nemi gubanc vele.De nem mindnel,amugymeg a javitassal orvosolhato 2 perc alatt.Szoval se lehuzni,se altalanositani nem kellene a 3.3-as rev. lapokat.
Nekem pl se ennek,se az elozo lapnak a halokartyajaval nem volt/van gond. -
miért lenne az? most nem arrol van szó hogy tönkre is akarom tenni a cuccaimat annál jobban szeretem, hanem arról ,hogy kiderítsem miért nem megy 500on , aztán meg azt sem hinném hogy 1 -2 perc proba alatt egyből elszállna a cucc és azt is hozzá tenném hogy még semmimet sem tettem tönkre tunnigal megy egyébként sem......
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
Az FSB-t ugyanúgy bírja a rev1 is. A proci + ram tápfesz áramkörei mások a rev1 utániaknál, de hogy ez mennyit számít, az csak akkor derül ki ha lesznek 1333 procik.
Szerintem rossz esetben a rev1-es lapokban kevésbé lehet majd húzni az 1333-as procikat, jó esetben meg ugyanúgy -
fasyrt
őstag
Nem is látom értelmét játéknál az integrált hangkarinak, mert eszi meg alattomosan a cpu-d. Sokat tehermentesít a procin egy külön hangkároly (nem az alaplapok mellé csomagolt, külön nyákra forrasztott kodekra gondolok most, hanem valós karira, pl. Audigy sorozat).
Irodaába simán jó, büdzsé konfigba is, de oda minek c2d? -
Gorneck
legenda
Szeretnéd?!
Amit néztem P5B és a DLX.
Pro:
1. Pár százalékkal jobb ramkezelés.
Kontra:
1. Droop nem is kicsi, így sokkal nyűgösebb, nehezebb belőni.
2. Nálam mind2 Asus hangkarija recsegett bármit csináltam vele és nem is szólt olyan ''szépen'', mint a Gigáé.
3. Sztem a bios elég kaki én nem is egyszer elvesztem benne.
4. A cuccaim egy centivel se mentek jobban benne...sőt a P5B-be még ennyit se.
5. NB sokkal jobban melegszik. Emiatt megsült pár.
6. Rossz beállítás esetén van, hogy nem éled fel. (Gigabetegség is!!!)
7. Eist hol működött hol nem. -
Pancsermeste
őstag
Nos, én is visszább vettem az FSB-t 300-ra, tehát most pont ugyan úgy megy, mint a tiéd. Csak az én hőmérsékleteim ca. 10 fokkal magasabbak. idle - full load: 45 - 80.
Valószínűleg reális is ez a különbség a gyári és a Hiper izé hűtő között.
Köszi mindenkinek a segítséget! -
-
bajnak nem baj de nekem amiatt nem jelezte a SMART-ot
kellett idő míg rájöttem mi okozhatja
mivel nem emlékeztem hogy raid drivert raktam volna fel
majd e miatt csináltam egy format Ct s amikor beraktam a gigabyte lemezt megnéztem hogy mi is van a Xpress istall-ba s úgy csináltam a telepítést hogy raid meg más egyéb nélkül
s úgy láttam a SMART-ot
majd felraktam utána külön a raid-et s nem látta
s miután leszedtem a raidet megint látta -
-
Sárpac
nagyúr
Egyszer ezt már én is leírtam valahol..
Vista ultimate 64bit pl. több terát is meg tud címezni.
''Ebbe beletartozik a vga memória, virtuális memória, valamint minden olyan eszköz (legyen az hálókari, vinyó, tv tuner, hangkártya), melyen akár csak 1 byte-nyi memória van (márpedig mindenen van valamennyi).''
Ezt meg nem értem pontosan miért?
A vga csak akkor vesz le ha shadow vga memory be van kapcsolva, a hálókari winyó hangkari nál meg az alkalmazásokban benne van memória lefoglalása.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nintendo Switch 2
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest