- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
dchris
csendes tag
A minap vásároltam egy Gigabyte GA-965P-DS3, a 3.3-as verzióból. Több gondom akadt vele:
- a 6 sata port közül ugye kettő (lila) Gigabyte vezérlőt kapott, ezekre köthető raidben cuccos. Van két satas merevlemezem, elkészítettem a raid tömböt, a windows telepítő látta is, azonban a fájlok másolása során nem sikerült a floppírül felmásolni a szükséges fájlokat. És nem a floppy volt a hibás...
- a másik 4 sata portra bekapcsolható az ahci, azonban nincs hozzá driver, a windows xp ismeretlen pci eszközként ismeri fel és ezzel elintézi....
Ha jól tudom, intel ICH8-as vezérlő van a lapon, amit ugye nem támogat a matrix storage, ami raides chiphez (ich8r-hez) készült. Intel oldalon félkövér betűkkel írják, hogy ich8 nem támogatott. De akkor miért van a biosban, hogy bekapcsolható, és ha bekapcsolom, miért indul el az intel ahci vezérlő, amire csak cdromot és vinyót lehet kötni?
- Mit jelent az, hogy SATA port 0-3 native mode? Érdemes e bekapcsolni, ha az AHCI/RAID probléma miatt csak IDE módban tudom használni a lapot?
Kérem, aki tud megoldást, segítsen!
Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest