Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Stalker-2572 #191 üzenetére
Én nem pasztáztam át, így kb 50C, ha játszom akkor felmegy 57C-re, de csak mert nagyon befűt neki a vidkari
Sztem fölösleges b@szakodni vele. -
Gorneck
legenda
válasz
Ha van merszed, akkor igen legalábbis többen azt írták, hogy érdemes...Sztem azt nem kell. Nem tudod kimérni, hogy számított-e vagy sem...
Hang miatt sztem jó hogy rev2-öt kaptál...más előnye nincs. -
arpi6k
addikt
válasz
Mennyibe került?
-
Stalker-2572
veterán
Megvan a DS4
Egyelőre tölök le hozzá cuccokat, BIOS-t stb. Szerintetek érdemes átpasztázni? Forróbb lesz tőle a borda? A NB hűtésén lővő logo lemezt le lehet szedeni?
ps.: rev 2.0 Alienből -
bim
veterán
netről nem szabad.
biztonságosabb ha a giga oldalárol leszeded külön a biosfile-t és megadod az elérési utat a @biosnak.
persze leszedn a legujabbat a @bios-bol is.
egyébként volt már nem 1 lap ami biosfriss alatt halálozott el.
mondjuk azt nem tudom hogy milyen arányban S3,DS3,DS4.(lehetne egy ilyen statisztikát késziteni hogy melyik tipusnál veszéllyesebb inkább.) -
Pipiripi
senior tag
válasz
keszegduda #126 üzenetére
Szerintem Kingmaxot hagyjad. Nekem DS4-ben nem akart 800 fölé menni. Pedig asus lapban ment 840-et is. Alienben szokott lenni borda nélküli a-data kb ugyanazon az áron. Sztem az jobb
-
Pipiripi
senior tag
Megnéztem tegnap más szorzókkal is a ramokat, 3-as és 4-es-el egyaránt 1170mhz a vége, 5-5-5-15 2,3V. Túl sok időm nem volt tesztelni, de 20 perc orthos nem dobott hibát. Van még 2,66-os szorzó, ami nekem a legjobb lenne, de ott egybő hibázik sajnos
Így maradt a 2,5-ös 1075mhz-n.
Viszont csinált érdekes dolgokat. Első próbánál minden beállításnál indult rendesen a cucc. Viszont volt olyan, hogy egy már előzőleg működő beállítást csak másodszorra fogadott el. Elsőre visszaállította alapra. Viszont miután elindult, már működött rendesen akárhányszor is indítottam újra -
AtG
aktív tag
Amit írt a panelben (asszem 1.10a volt), annál újabb verzió volt, amit használtam, emiatt bátorkodtam folytatni az update-et.
-
AtG
aktív tag
Köszi szépen, de szerencsére az eladóval jóban vagyok, mondtam neki, mi történt, megpróbálja elintézni csütörtökön a nagykerben. De ez a Q-Bios akkor is egy tetű elme szüleménye (olvastam, de sajnos későn, hogy a bios írhatóságát engedélyezni kell - csak tudtam volna, hol, meg a nyomoronc kézikönyv is írhatta volna - ). Amúgy a lap tényleg korrekt, de ez az update???
-
AtG
aktív tag
Képzeljétek, hogy jártam. Sok szépet hallottam az F8-as bios-ról, gondolom lecserélem az F6-osat. A Q-Bios-szal Windows alól elvégeztem az update-et állítólag sikeresen, újra kellett indítanom a gépet, és azóta se kép se hang. A lap a ventik felpörgetésén kívül meg sem nyikkan. Próbáltam CMOS Cleart, elemet ki, tápot le, alkatrészeket ki megoldásokat, de semmi. Kiábrándító!!!
-
Muréna
őstag
az a baj h 392 nél már hibázik az orthos, :S nemtom h mi miatt lehet h ram, tököm se tudja, de hallod az mitöl leheth h beállitok neki +0.4V ot (ramnak) és csak 2.1V lesz ami ugye +0.3V :S nemértem...
köszi ezt lementem holnap kiprobálom hátha
nem ismerte fel a Logitech G5-s egeremet
A 100 után az a 2-es az micsoda akar lenni? option 2 ?
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
te milyen beállitásokat javasolsz 400 mhz es fsb hez?
orbano mé gmindig nem küldte el a blokk lefogatomat lassan már 2 hete :S -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #135 üzenetére
Sztem nem fogsz csalódni...400 fsb-ig mennie kell az meg mindenre elég...
-
Matej
tag
Sziasztok!
Váratlan fordulat láma kérdés!
Nézegettem a Bios-t (F7), és 6-7-es szorzón kívül nem tudok mást beállítani.
Mitől lehet ez?
Előre is köszi a választ! -
keszegduda
őstag
Addigis köszönök mindent, aki segített!
-
keszegduda
őstag
Hűtőborda is van rajta, ami már utalhat valamire...bár csak most hallok róla előszőr, és ha később szeretnék mellé még 1GB-ot, lehet hogy nem lesz...szal elég necces az ügy...
Lehet hogy megpróbálom, de már ő is hülyének fog nézni, hogy hol ezt, hol azt kérdezem és mondom. Holnap felhívom és kész. Úgy is akkor válik igazán aktuálissá a dolog, feltéve, ha elviszik a gépem. -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #131 üzenetére
Sztem egy telót megér Gianni és az Alien is...mind2 sztem elküldi neked a cuccot...
Próba cser alapon aszondom próbáld ki. Nem lehet rosszabb a Kingmaxnál.
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
DS4 rev 3.3 képek: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #126 üzenetére
Ár?
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #121 üzenetére
Nem igazán hallani róluk bármit is...
Gianni-nak tuti van sztem. Alien vállal futár dolgot is...1-2 szállítási idő és nem is oly drága.
ui: Hol is lax? -
ati2
őstag
Ahogy bim írta jó lesz
A régi @bios-al volt valószínű a gubanc, nekem csak 2x ment fel vele normálisan
De 2 hete beton stabil a cucc mint az F6-al, tuning is kb ugyanaz...
A post-ok sokat javultak, sokkal ritkábban kapcsol le a lap bios állítgatás után
És végre a QFLASH támogatja a pendrive-os biosfrissítést a floppy helyett, de kicsit bugos mert csak a main biost olvassa/irja (a bios másolás main->backup működik rendesen kipróbálva).
A pendrive-nak post előtt rajta kell lennie a gépen, hogy lássa. -
keszegduda
őstag
Ramokból melyiket választanátok?
Kingmax Mars DDR2 800Mhz
vagy:
APACER DDR2 800Mhz? -
Arhel
senior tag
válasz
keszegduda #122 üzenetére
újonnan: úgy tudom, h Alienben van midnengyik Giga lapból készleten, de ha nagyon kell az infó, h van-e akkor meg tudom neked kérdezni rögtön
-
1face
senior tag
válasz
keszegduda #121 üzenetére
Apachert hozhattam volna Giannitól múlt héten ugyan annyiért, mint a Geil Ultrát, viszont még nem olvastam róla tapasztalatokat. Így maradt a Geil, és nem bántam meg!
Szerintem van Nála valamilyen Giga lap is!
MOD: S3 - 38k szerintem sokk!
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Nem válna meg valki a lapjától esetleg újan tud valaki? Nagyon jó lenne, mert ha már ennyi pénzt dob ki az ember, akkor már tényleg legyen jó.
És én hallgatok a hozzá értőkhöz, nem holmi mulatságról van szó. -
keszegduda
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #119 üzenetére
Gianni? Neki van.
P5B felejtős a kevés ram fesz miatt öngyilkosság egyes ramokkal az a lap....sztem inkább várj, mint hüleséget csinálj. -
keszegduda
őstag
Sajons nem tudok szerezni senkitől sem Gigabyte lapot.
Marad a P5B ASUS. -
Gorneck
legenda
válasz
shankeesham #117 üzenetére
Így a bekapcs pl nem fog működni egérrel...azé nem javasoltam, mert erről volt már szó.
-
shankeesham
tag
Na megoldottam, PS2 egér lecserélve USB-sre. Kikapcsolás után nem világít.
-
Sárpac
nagyúr
Na jókat olvasok végre az F8as-ról DS4-hez!
Valaki elárulná egészen pontosan, hogy is kell ezt az ''újfajta'' biost biztonságosan feltolni? -
Gorneck
legenda
válasz
shankeesham #108 üzenetére
IJ.
-
shankeesham
tag
Helló!
Ki tud abban segíteni, hogy kikapcsolás után miért világít továbbra is a PS2-s egerem, és, hogy lehet ezt megszüntetni? Más lapoknál jumper-rel, vagy BIOS alatt ki lehetett lőni, de itt nem találtam ilyen funkciót, vagy figyelmetlen vagyok.
Előre is köszönöm. -
1face
senior tag
Érdekes, mióta F8 BIOS van, nincsenek 3 másodperces újraindulások (kop-kop-kop).
Ha valami nem jó, egyszerűen visszaveszi alapra!!! (DS4)
Most 460x7-tel megy, 470-en már visszavette.
Tehát a táblázatba ez is mehet, ugyanúgy vannak az értékek, csak 460x7 is műxik
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Hegesztés topic
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest