Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
a borda meleg?
dobozost vettél?
ha igen mennyire meleg a gyári vacakkal?
egyébként nem te vagy az első akinek az e6400 melegebb mint az átlag.nekem vizzel 8x380-on alap 42-45 load 58-63fok közé megy .ez alapfeszen.viszont 1,4vcorenál orthos kapásbol 63 fokon inditott.ehhez mondjuk hozzá kell még adni 5-7 fokot ameddig felmegy.
mindezt mondjuk 2x800-1000rpm közötti fordulatu ventivel a radin.
-
-
Zsoo21
aktív tag
Húztam a kereten még,most alapon 60 fokig megy el.
-
Zsoo21
aktív tag
Na hy.Ezt a tesztet most csináltam nem tudom jó-e
[link] -
Agyas
aktív tag
Giga ds4-nél beállítok 4-4-4-4es időzítést de amikor a winben megnézem akkor az utolsó 9.
Mindegy mit állítok be az utolsóra (9 alatt) akkor is 9 lesz. Megnézné nekem valaki akinek Ds 4 -e van hogy ez nála is így van?
Köszönöm is előre... -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
próbálgattam megint az áramtalanítós hibát előhozni, továbbra sincs nálam semmi furcsa indulás
proci szorzó: 6
fsb: 440
ram: 880
időzítések (manual) 5,5,5,15, többi auto, kivéve a refresh to act delay: 42 (spd szerint), mert itt nincs auto
feszek:
csak a ram kapott +0,3-at, a többi normál
a memtest-et kb 1-1,5 percig futtattam hibamentesen, vista elindul, everest memtesztek lefutnak
az áramtalanítás után kb 2-3 percig hagytam a gépet, aztán újra rákapcsoltam az áramot és teljesen normálisan elindult, megismételtem még egyszer és szintén jó volt -
-
Agyas
aktív tag
Mit ki nem bírnak ezek a DS4-ek
[link] -
Zsoo21
aktív tag
Nekem az E6400 em 7*425 ön megy nem néztem még meddig birná.
-
Gorneck
legenda
válasz
DeadMeat
üzenetére
''DFI LANParty CFX3200-DR/G 6000+ x2
2*512 Ocz Vx club3d 6800gs 250Gb maxtor+wd nec nd 3500 4dc viz'' Csodálkozol, hogy hosszas volt a telepítés hisz erre raktad fel a Giga drivereket!!
Viccet félre elég meglepő ez a hosszas telepítés...vagyis kifejtenéd bővebben?
Az elég sok, de nyugtasson, hogy az asus-ban még nagyobb. Amúgy pl a sajátomon nem is néztem mit mér a Cpuz, mert sehova nem kell ekkora fesz. -
DeadMeat
nagyúr
Na megvagzok jelentem

Bar volt nemi kellemetlenseg
sszerakom az este boldogan,erre nem indul.Namodnom miazisssst... Ram,vga stb megigazit,semmi.Szetszed,elem kivesz,asztalon gyari hutovel erre elindul
Ujra osszeraktam,es ment hat namondom ilyet!
Ujwin fol,(halkan megjegyzem,h eletem leghosszabb win telepitese volt)Raadasul magyar billt telepitettem fel
Magarol a laprol is essen par szo:ahhoz kepest h viszonylag pici,kibaszott szarul szerelhet,megkuzdottem vele,mire ugy sikerult osszerakni mindent,h szellozes is legyen neminemu.Amugy korrekt.Foleg a biosa,ecceru mint a 100-as szeg
A vdrop hatalmas:1,45 biosban beallitott vcore ertekre 1,40x idle 1,37 load. ez termeszetes? -
T.Jones
tag
Sziasztok,Ds3 alaplapba e6300procim van amit szeretnék húzni,ill már meg is tettem,1,8 ról 2,8 ra,az volna a kérdésem h csak annyit kell tenni h felhúzzuk az fsbt?és meddig lehet ezt,most 411re állitottam de biztos bírná meg,1 fokot sem emelkedett mióta felhúztam,vki irna vmit megköszönném
-
kovi
senior tag
Szevasztok!
Nézegetem a Gigabyte honlapját és tetszik nekem a 965P-DS3. Viszont van belőle 3 revizio.
Remélem nem köveztek meg ha nem olvasom végig az összes vagy 10000 hozzászólást, de kellene egy rövid összefoglaló hogy melyik reviziot érdemes venni.
Illetve mik a különbségek. -
Nippon
őstag
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

most is 4 4 4 9

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)