- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
Bile Demon #4079 üzenetére
Nekem a netről letöltött @BIOS mindig kiírt valami hibát, de a CD-n lévő tökéleteen működött.
-
Pharaoh
aktív tag
Amúgy az hogy lehet ,hogy DS4-hez a giga honlapon csak F3-as biosig van, máshol meg már az F5 beta is fent van?
-
Pharaoh
aktív tag
Ha forró a hűtőborda,. akkor tuti jól tetted fel, hizs átveszi a meleget. A ventilátor forog rendesen? Mennyit megy? Nincs valamivel leszabályozva?
-
Pharaoh
aktív tag
Azt mivel tudom megnézni, hogy milyen időzítéssel megy a ram?
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Már írtam, hogy néha kékhalállal elszál a rendszerem, most kép is van róla, hogy mikoet ír ki:[link]
Tud valaki rá valami megoldást?
[Szerkesztve] -
Pharaoh
aktív tag
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond, hogy időnként valami Driver_IRQ hibáva kékhalállal elszál a rendszer? Egy DS4 van benne.
-
Pharaoh
aktív tag
Az alaplapon 4x2-es 12V-ol csatlakozó van, de ebből négy le van takarva. Mindegy, hogy 2x2 vagy 4x2-es tápcsatit dugok bele?
-
Pharaoh
aktív tag
DS4 bioszában van olyan beállítás, hogy ne kapcsolgassa ki-be a cpu ventit, hanem ha elég hideg, akkor csak minimumra vegye a fordulatszámot?
[Szerkesztve] -
Pharaoh
aktív tag
válasz
Yushchenko #1289 üzenetére
[link] Ilyen a CD
-
Pharaoh
aktív tag
Az a kérdésem lenne, hogy egy dual biosos lapban érdemes-e a backup bios-t is frissíteni, vagy azt jó úgy hagyni ahogy van?
-
Pharaoh
aktív tag
Mikor ti frissítitek a biost qflash-el a bachup biost is frissítitek, vagy azt békén hagyátok?
-
Pharaoh
aktív tag
Tud valaki olyan boltot, ahol kapható a DS4?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest