Aktív témák
-
Night20
csendes tag
válasz
bbchris #3671 üzenetére
Szerintem jol raktam fel a hütöt, elöször meg a gyári pasztával is tulmelegedett! A proci feszét most nem tudom megnézni (nem vagyok gépközelben),de a hütö az kb 1000-et forgott mikor elkezdett melegedi a proci akkor 1800-at. A venti indulásnál megrezzen majd 2-3 mp-et áll és utánna megy rendesen ez normális?
A vid kari az elsö slotban van.2 modullal mondjuk még nem proáltam de majd kiprobálom!
THX!
Savanya: Még meggondolom azt a hütöt!
A coolink bat hütöje nem megy fel a DS4-re?
/Mert odaverte a ph!-s teszt alapján a Zalman 9500-at!/ -
westlake
félisten
válasz
bbchris #2559 üzenetére
egyszer majd talan eljutnak oda az emberek, hogy beismerjek, nem csak az a lenyeg, hogy a memoria sebessege kereken 1000mhz-ez mutasson.. majd rajonnek, hogy a szorzott ram teljesitmenye meg sem kozeliti az 1:1-ben elert eredmenyeket..
amig erre rajonnek, addig nezhetjuk a boldog, tudatlan tuningosokat, akik a szorzott rammal elert teljesitmenyt egyenertekunek tartjak az 1:1-ben elertekkel
hajra,hajra..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest