Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
bLL^
senior tag
A DS3 alaplapi érzékelője a nortbridge környékén van?
-
bLL^
senior tag
Újonnan vett DS3-am hőfokait nézegettem Everest-ben de itt vmi nagy átb@szás van:
cpu(e6300 alapon) idle: 46-47 (u8-120 szobahőmérsékletlangyos) load: 1mp alatt Everest beton 65 fokot mutat amíg nem stoppolom a stresstesztet megint 1mp és 46-47...
Alaplapsz szintén: idle 31-32 load:50 1mp-s ugrásokkal. Visszaolvastam nagyjából h nem vok egyedül, de a biosz is fake fokokat mutat? illetve ez alaplapi prob. v Everest?
[Szerkesztve] -
bLL^
senior tag
Lenne egy fontos kérdésem: DS4 alaplapba Pentium D820 teljesen kompatibilis? Mert hallottam olyat h nem igazán kedvelik egymást.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest