Aktív témák
-
Agyas
aktív tag
''@biosz mind2 biost beleértve a backupot is felülírja az új biosszal.''
Ezt nem is tudtam. Köszönöm a felvilágosítást.
''Akkor másképp kérdezem tuningban mit bír?''
Ezt sem nagyon próbáltamMajd ha megjön a Tájfun
Most a gyári van fenn. Azért kiváncsi voltam hogy antituning példányt fogtam e ki és kipróbáltam megy e 3200Mhz-en. Ment1.264V-on.
mod: Azt honnan tudom hogy a main v a backup bioszt használja a rendszer? Gondolom nem látom hogy mikor váltott át a backupra?
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
Nállam a resetre volt gubanc, eszúrta az egyik biost (vagy csak igy jött ki, de azóta nem kockáztatok).
De van billentyűzet a 2-3 másodpeceres újraindulgatás közben is, vagy legalábbis az insert működik az első postnál (szerintem a post elején vizsgálja rögtön). És az insert-re mindig szépen visszaált alapbeállításra, ha elszúrtam a mem időzítést... -
Agyas
aktív tag
''Mert a lüke CPU-z a backup bios adatait írja ki!''
De amikor a @biosz progival csináltam kiírta rendesen amire frissítettem.
''Amúgy én is kíváncsi vagyok mit tud a procid 8as szorzón''
Ez most hogy jön ide?Csak a lapom végét keresgettem azér vettem vissza 6 ra. Ha 8-on hagyom a szorzót nem tudom az fsb-t ennyire kitolni.
-
Gorneck
legenda
Tévedtem...nem lett 100%-os a siker.
Bios-ba beállítottam ide-ről ahci-re és belőttem a natív sata-t...először nem látta a dvd írom a winfos. Az eszközkezelőbe lett/van (sajna még mindig) két felkiálltójeles eszköz az ide-nél 4db secondary és 4db primary-ből 1-1. Uninstall, majd restart után megjelent az elveszett meghajtóm...Sajna a felkiálltójelek nem tűntek el...
Vmi driver nincs fenn? Mondjuk nem erre utal a hiba...akkor miért van ott az a kis felkiálltójel?! -
fakanal
csendes tag
frissitettem oda-vissza biost
szereztem egy 3gh-es 2mb cashes prescotot próbának.alap vcore-nak 1.085 lát
feszkóknál vcore failt
jól látom akkor a ds4 halt be valamilyen szinten?
visszatettem a 6600 kórót most cpu-z 1.293 vcore-t mutat de igencsak ingadozik...
ennél a feszkó beállitásoknál ezt látom:
vcore:_ _ _ _ _ _ _
[Szerkesztve] -
-
Konflikt
addikt
Hát ez durva.. de még ha nemvolt benn ram, akkoris ujraindulgatott, meg jelezte h nincs benn ram, de ugyanugy viselkedett. amugy 2*512/800as adata volt benn, ugytudom h azt a kezdetektől támogatja.
ha tényleg ez, és ennyi a baja, akkor utánuk szólok, h ezzel lehet müködik...
volt egy srác aki ugyanugy járt mint én és gariztatta, meg west dq6-ja is ezt csinálja...nagyon kiforratlan ez az egész.. rakás bughalmaz -
helkis
veterán
nem hagytál auto-n pár memóriabeállítást? ilyenkor, minden indulásnál kitalálja hogy mi az ''optimális'' időzítés, volt olyan nálam is hogy néha 5-6-6-23-al indult még az extremmemory néha 5-5-5-18-al, 5-5-5-15-öt manuálisan belőve és a többit is 5-re rakva simán ment stabilan, és nincs ez a jelenség sem. csak ha durvábban meg vannak változtatva a paraméterek..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest