Aktív témák
-
farkas123
csendes tag
válasz
xcbiker #3214 üzenetére
Nekem sima A-Data 2x512 MB 800MHz-es van (27e Ft) és 900-at simán viszi és nem is melegszik. A legvége a tuningnak (DS4+E6400) FSB:435MHz-volt de itt már inkább a lap vagy a proci szólt bele (egyébként 450-en is elindult, minden teszten átment csak az orthos halt ki
) )
Alapon most 5-4-4-12-s időzítésssel megy.
De ezt már írtam tegnap -
Borisz76
nagyúr
válasz
xcbiker #2410 üzenetére
1 hónapig olvasgattam a Prohardver
hasábjait és fórumjait s végül így döntöttem eme remek rendszer mellett
Alapon minden elsőre elindult. Bios-frissítésekkel nem volt gond. F2-ről indult lett belőle F3 majd a mostani F4c. Később tuningolni próbáltam saját kútfőből de csak félsikerem lett.CPU-t fel tudtam húzni 3200 MHz-re de nem volt stabil.A teszteknek kékhalál lett a vége.
Most viszont rendesen megy hála Alvin_ti4200 segítségének és STABIL. Tesztek lementek - na nem mindenfajta - de 1kel sem volt gond.
Én ezúton köszönöm mindenkinek a fáradozást és örülök , hogy részese lehetek ennek a sok embert össze-fogó/hozó fórumnak.
További jó Tesztelgetést és határfeszegetést kívánok minden lelkes tuningőrültnek....
Ha valakinek léghűtéssel sikerül feljebb jutnia hasonló konfiggal akkor szóljonés én is kipróbálom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest