- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
azt nem hiszem én sem, hogy a biosok meg lennének írva 2magos környezetre még, pedig már illene..

de az is lehet hogy direkt számolnak egy átlagot, hogy a ventiszabályzást vagy ilyesmit meg tudják oldani, mindig a melegebb mag dönti el mennyire tekrejen a venti? (persze lehet rosszul gondolkodom..)
everestben meg is lepődtem, hogy a CPU-tempnek 2 érték van megadva, de teljesen logikus, hogy miért.
SC-os gépeknél a bios-nál, ha jól tudom van egy ''endless loop'' ami azt figyeli, hogy milyen karaktert ütsz le éppen, ami akkor is várja az inputot, ha nem csinálsz semmit, ezért itt 100%-os a prociterhetség , ha biosban hagyod a gépet 15-20percre és meglesed a hőmérőt, látni fogod azt a hőmérsékletet, amit pl, prime alatt elér a gép, mikor 100%-al van terhelve. 3d-ben lehet kicsit melegebb a rendszer, a vga melegedése miatt..
DC-s rendsszerekben pedig még kevesen jártasak szvsz..
majd az idő megoldja, vagyis ha 67fokon bírja nem hibázik, nem füstöl, akkor jó az úgy..
Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő