- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Whynot? #3444 üzenetére
Ha engem kérdezel (másnak nyilván más lehet a véleménye): procit csak akkor érdemes cserélni, ha van egy bika VGA kártyád és játék alatt a proci nem tudja kihajtani, így proci limit miatt gyenge a teljesítmény, vagy pl. film renderelésnél számít az az 5 perc, amit nyersz vele. Nekem Core™ 2 Duo E6600 2,4Ghz, 8800GTS 640MB-os VGA-al és 3GB RAM-al párosítva, játékon kívül nincs gondom a proci sebességgel. Játékban meg a VGA lehet gyenge (na de hol: Crysis nagyon max-on). Én is cserén töröm a fejem, mert jobb VGA-hoz, jobb proci kellene, így táp-VGA-proci triót együtt kellene cserélni.
Szóval: nézd meg, hogy a VGA-dhoz milyen procit javasolnak. Ha E6300 megfelel, ne cserélj. Gyorsulást RAM bővítés is eredményez, (pl. 1GB-ról 2-re, Vista alatt 2-ről 3-ra)
Ha mégis a csere marad és igaz a táblázat (nem megy az 1333FSB), sok választás nem marad, amelyiket lehet még kapni: pl. intel Core2Quad Q6600 2.4GHz, vagy 6700, stb.
2,4 ghz-et azonban a te prociddal is eléred, tuninggal. Szóval rossz embert kérdezel, mert én lebeszéllek a cseréről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest