- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok nekem is ilyen alaplapom van és 4300 proci van benne.Mivel nem tudok tuningolni így csak a proci csere jöhet szóba az alaplapra 3 év gari van így azt nem cserélném el.De a porcit igen és az a kérdésem,hogy melyik proci lenne amit még tud az alaplap kezelni?Evvel szeretném kihúzni még 2 évig és csak videó karit cserélnék.Köszi előre is.
-
qwertly
addikt
Sziasztok én is már kb egy éve ilyen alaplapom van
.Egy ideig benne volt a flopi meghajtó de kellet egy sd kártya olvasó így kilelt szedve és ment bele egy Multi-Card Reader/Writter kártya olvasó.És most is látom a saját gépbe hogy ott a flopi meghajtó pedig kivettem.Valamit rossz helyre dugtam be?Mert működik a kártya olvasó csak idegesit,hogy nincs is flopi meghajtó a gépbe és mégis kijelzi,hogy van
.
-
qwertly
addikt
Asus-drw-1814BLT írom van satás utóbbi időben rendszereresen hibásan írja meg a dvd képfájlokat
5db irtam meg és mind hibás volt az iró biosát már frissítettem,de nem tudom az alaplpért hogyan kelle lenne valaki el magyarázná.Flopi nincsen a gépbe.Van,hogy a nero megirja és amikor vissza elenörzi kiirja hogy hibás volt ,hogy nem irt ki hibát de a linuxot akartam telepiteni kiirta,hogy sérült a lemez,lehet márkás a lemez akor is ezeket csinálja.Ezért nem tudom,hogy az alaplap bioát kellene frissíteni a satás vezérlő miatt vagy az író a hibás
-
qwertly
addikt
Szia sikerült végül is letiltanom a 2db satás winyót de már nem aktuális mert úgy nézki,hogy a 60GB régi patás winyóm meg elszált mert amikor el akartam kezdeni linux telepitést nem talált winyót
.Igy lutriztam és felmet a satás winyóra a linux,az telepités után úgy kifagyont,hogy elsem intul.Ennyit a linux stabilitásából
.Úgy-hogy köszi az edigi segitséget
itt már a linux guruknak kell a segítsége.
-
qwertly
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésel fordulnék hozzátok,hogy 2 winyó van a gépbe és egy dvd író mind satás.Most én hogy ismerkedjek a linuxal
betenék 1db patás winyót ami 60GB és arra teleiteném a linuxot és a vistát.De mivel már volt,hogy linuxal befürötem és letöröltem 1 partíciót.De nem akarom fizikailag kikötni a 2db satás winyót,megtudom csinálni aszt,hogy amig linuxot telepitek a biosba letiltom a 2 db satás winyót.Úgy-hogy a linus vagy a vista se lássa és ha felment a linux akor újra engedélyezem a biosba a satás winyókat.És valamilyen boot progival beálithassan utólag,hogy a xp vagy a linux induljon el.
-
qwertly
addikt
A biosba mit kellene álitani,hogy a satás dvd írot felismerje,amikor patás winyóm van
-
qwertly
addikt
Sziasztok most ismerkedek a linixal és a biztonság miatt nem használt patás winyóra akartam tellepitenni
.A dvd meghajtom pedig satás a limux nem ismeri fell a a satás dvd meghajtót mit kellene állítani a biosba hogy menjen a tellepités.Köszi
-
qwertly
addikt
Hali olyan kérdésem lenne,van 2 winyóm és dvd írom mind satára dugva.Kiváncsiságbol be tennék egy patás winyót,hogy arra telepítsek Vistát és Ubuntot.Azért ilyen bonyolultan mert már volt ,hogy véletlen linux telepitésel le gyalultam az XP particiót
.Igy a patás winyón gyakorolgatnék
.És aszt szeretném tudni,hogy a biosba letilthatom-e a satás winyókat és akor nem kötném ki hanem csak letiltanám őket amig a patáson gyakorolom a linuxot és a vistát.Ha pedig megunám őket akor van mód arra,hogy a patás winyót tiltom le
.Igy ujra használhatnám az xp-met vinyó kiszerelése nélkül is.Hát ennyi lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest