- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Még mindig lenne egy olyan kérésem, ha valakinek van 965p-s3 laphoz gyári driver cd-je az nem tenné nekem fel ISO-ban valahová? ( mondjuk a mammutmailra, az egyszerű)
Nagyon megköszönnémVirtuális sört is küldenék érte
-
mexel
veterán
válasz
peterzonex #1155 üzenetére
Hali! Olvasd el a topik első, bevezető hozzászólását. Azért nem mennek, mert biosban lekapcsoltad a sata eszközöket. A jMicron chip vezérli az ide eszközöket ha jól tudom.
Más: Milyen ventid van ami nem indul el? Én azért trükközök, hogy ne induljon el, csak magasabb hőfokon. Sajnos kezdetektől pörög, igaz nem nagy sebességgel, de amint kap terhelést, azonal felpörgeti, pedig nem annyira indokolt.
Az NF4 ultra chipsetes gigabyte lapok biosában volt egy olyan jó funkció, hogy manuálisan be lehetett állítani, hogy milyen hőfokon kapcsoljon be a prociventi, milyen fordulaton. Utána egy másik hőfok, ahonnan már nagyobb sebességgel ment, és így tovább 5 lépcsőben a full fordulatig. Ezt azért hiányolom a mostani lapokból, mert amikor a gép mondjuk töltöget, és gyakorlatilag idle módban megy órákig, alig-alig kapcsolt be pár százas fordulatra a venti, majdnem végig passzívban volt.
Már vettem egy asus p5b-t, egy giga 965p-s3-at, de egyik sem tudja. Még minden gyártótól úgy látszik kell lapot vennem, hogy meg tudjam nézni, melyik képes erre. -
mexel
veterán
Igazad van, én is a honlapról szedegetem le. Csak ha eladom a lapot esetleg, és olyanhoz kerül ahol nincs net, vagy nem tudja kikeresgélni a cd-re felírt sima drivereket, annak segítség lehet, egy ''automata'' bolondbiztos gyári cd. Meg szeretem a teljességet, még ha nem is eredeti cd csücsül a tartozékok mellett.
Ezért ha esetleg valaki fel tudja tenni, megköszönöm. -
mexel
veterán
Halihó. Ma tulaja lettem egy 965p-s3-nak. ( REV 3.3) Ds3-at akartam, de ez lett belőle. ( sok különbség van? Érdemes lecserélni ds3-ra?)
A kérés nem ez lenne: nincs driver lemezem hozzá. Nem tudná valaki ISO-ban elküldeni?
A drivereket leszedtem a giga honlapjáról, de szeretném a komplett gyári lemezt kiírni ha valaki feltolná.
Itt egy cím, ahová fel lehet tenni: http://www.mammutmail.com/
Ha tud vki segíteni, akkor megköszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest