Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Még mindig lenne egy olyan kérésem, ha valakinek van 965p-s3 laphoz gyári driver cd-je az nem tenné nekem fel ISO-ban valahová? ( mondjuk a mammutmailra, az egyszerű)
Nagyon megköszönnémVirtuális sört is küldenék érte
-
mexel
veterán
válasz
peterzonex #1155 üzenetére
Hali! Olvasd el a topik első, bevezető hozzászólását. Azért nem mennek, mert biosban lekapcsoltad a sata eszközöket. A jMicron chip vezérli az ide eszközöket ha jól tudom.
Más: Milyen ventid van ami nem indul el? Én azért trükközök, hogy ne induljon el, csak magasabb hőfokon. Sajnos kezdetektől pörög, igaz nem nagy sebességgel, de amint kap terhelést, azonal felpörgeti, pedig nem annyira indokolt.
Az NF4 ultra chipsetes gigabyte lapok biosában volt egy olyan jó funkció, hogy manuálisan be lehetett állítani, hogy milyen hőfokon kapcsoljon be a prociventi, milyen fordulaton. Utána egy másik hőfok, ahonnan már nagyobb sebességgel ment, és így tovább 5 lépcsőben a full fordulatig. Ezt azért hiányolom a mostani lapokból, mert amikor a gép mondjuk töltöget, és gyakorlatilag idle módban megy órákig, alig-alig kapcsolt be pár százas fordulatra a venti, majdnem végig passzívban volt.
Már vettem egy asus p5b-t, egy giga 965p-s3-at, de egyik sem tudja. Még minden gyártótól úgy látszik kell lapot vennem, hogy meg tudjam nézni, melyik képes erre. -
mexel
veterán
Igazad van, én is a honlapról szedegetem le. Csak ha eladom a lapot esetleg, és olyanhoz kerül ahol nincs net, vagy nem tudja kikeresgélni a cd-re felírt sima drivereket, annak segítség lehet, egy ''automata'' bolondbiztos gyári cd. Meg szeretem a teljességet, még ha nem is eredeti cd csücsül a tartozékok mellett.
Ezért ha esetleg valaki fel tudja tenni, megköszönöm. -
mexel
veterán
Halihó. Ma tulaja lettem egy 965p-s3-nak. ( REV 3.3) Ds3-at akartam, de ez lett belőle. ( sok különbség van? Érdemes lecserélni ds3-ra?)
A kérés nem ez lenne: nincs driver lemezem hozzá. Nem tudná valaki ISO-ban elküldeni?
A drivereket leszedtem a giga honlapjáról, de szeretném a komplett gyári lemezt kiírni ha valaki feltolná.
Itt egy cím, ahová fel lehet tenni: http://www.mammutmail.com/
Ha tud vki segíteni, akkor megköszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest