- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
peterzonex #1596 üzenetére
Hali!
Na így már jóval világosabb a helyzet, röviden azt mondod, hogy a szigeteletlen feltehetőleg 12V/föld hozzáért a csavarhúzóhoz amivel amúgy power on-t akartál produkálni, és azóta van ez a jelenség. A videókártya hűtője felpörög? Mert elszállhatott ügye az alaplapi bekapcsolás vezérlő ák, de nem tetszhetett a rövidzár a videókártya hűtőventi szabályzójának (ha nem direktbe kapja). Tehát még mindig áll az amit írtam hogy másik VGA-val kipróbálni, ha pedig alaplap, akkor meg rajtad áll hogy gariztatod-e, és milyen módon...
Ha egy videókártyán van (vannak) kieg tápcsati (k) akkor azokat csatlakoztatni kell, különben problémák adódhatnak, pl a gép nem is indul, vagy egyes funkciók nem működnek, persze most speciel nem ez okozza a gondot nálad, de a csereként betett kártya lehet hogy magától tényleg nem indul el ha nincs rajta bekötve a kieg tápcsati, és ekkor ügye a teszt-cserének nem lesz értelme.
-
mikk2000
őstag
válasz
peterzonex #1590 üzenetére
Helló
Nekem nem tiszta mi az a "kis löket", ezt kifejthetnéd pontosan mit is csináltál, mert ez így ebben a formában teljesen értelmetlen és beazonosíthatatlan. Próbálj másik VGA-t is mert az kimaradt abból amit felsoroltál, illetve ha a VGA-n van kieg tápcsati, akkor az legyen csatlakoztatva. Az alaplapi kiegészítő 12V-os tápcsati is legyen csatlakoztatva. Továbbá a procihűtő nem tudom megfelelően érintkezik-e, van aki rajta felejti a nejlont a hűtőn, és persze hogy lekapcsol a proci mivel túlhevül. Tehát a védőfólia ne legyen a hűtőn (egyáltalán legyen hűtő) és legyen hővezető paszta a proci és borda között, de ha eleve van rajta, akkor nem kell és nem is szabad tenni rá. Nem kell ám pampogni ha olyan dolgot írtam le amit tudsz
Továbbá a 2180-as proci ami az aláírásodban van nincs benne a lap által (rev3.3) támogatottak között. Tehát innentől kezdve... Tehát ki kéne próbálni egy másik (támogatott) procival is, ha beindul, akkor mepróbálni a biost legfrissebbre írni (ha nem az van benne eleve + rev számra figyelj).
Na, hogyha mindenféle alkatrésszel próbálva+fentiek még mindig meg se nyekken, akkor irány a bolt, nem kell félni tőlük, ha normálisak a szervizes secpers összedugja hogy megy-e vagy sem. De ha nem tudtad a fentieket kipróbálni mind az se nagy gond, mert senki sem várja el egy felhasználótól hogy mindenből legyen tartalék alkatrésze...mert ha lenne akkor két gépe lenne
-
tlac
nagyúr
válasz
peterzonex #1592 üzenetére
töröld a biost
ha nem jön be, akkor kb gar -
tlac
nagyúr
válasz
peterzonex #1590 üzenetére
működött valaha?
próbálkozz egy modullal -
thomeef
őstag
válasz
peterzonex #1249 üzenetére
Nekem alapon 20-22 fokos a cpu (e2140) terhelve 25 fok körüli
Cooler Master hyper uc
-
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1184 üzenetére
HDD master, ODD slave legyen.
Ez a biosba nálad így néz ki? [link]
''ráraktam az NTLDR'' Ez mit jelent pontosan?
SP2-öt telepítesz igaz? -
mexel
veterán
válasz
peterzonex #1155 üzenetére
Hali! Olvasd el a topik első, bevezető hozzászólását. Azért nem mennek, mert biosban lekapcsoltad a sata eszközöket. A jMicron chip vezérli az ide eszközöket ha jól tudom.
Más: Milyen ventid van ami nem indul el? Én azért trükközök, hogy ne induljon el, csak magasabb hőfokon. Sajnos kezdetektől pörög, igaz nem nagy sebességgel, de amint kap terhelést, azonal felpörgeti, pedig nem annyira indokolt.
Az NF4 ultra chipsetes gigabyte lapok biosában volt egy olyan jó funkció, hogy manuálisan be lehetett állítani, hogy milyen hőfokon kapcsoljon be a prociventi, milyen fordulaton. Utána egy másik hőfok, ahonnan már nagyobb sebességgel ment, és így tovább 5 lépcsőben a full fordulatig. Ezt azért hiányolom a mostani lapokból, mert amikor a gép mondjuk töltöget, és gyakorlatilag idle módban megy órákig, alig-alig kapcsolt be pár százas fordulatra a venti, majdnem végig passzívban volt.
Már vettem egy asus p5b-t, egy giga 965p-s3-at, de egyik sem tudja. Még minden gyártótól úgy látszik kell lapot vennem, hogy meg tudjam nézni, melyik képes erre. -
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1162 üzenetére
Rendesen be vannak jumperelve az ide cuccaid?
-
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1157 üzenetére
A kérdésemre válaszolj...a tálcát ki tudod nyitni a gombbal?
Nem ad életjelet mit jelent? Nem pörög fel? Nem látja a lap? Vagy mi? -
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1155 üzenetére
Milyen író? Sata? Ide?
Ki se nyitja a tálcát? -
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1149 üzenetére
Ha nm szükséges akkor minek forogjon? Fűts be a cpu-nak és fog az forogni...
-
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1146 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
peterzonex #1144 üzenetére
1. Venti felfele, hogy lélegezne az a táp Te.
2. Házba lefele.
3. 20pines a 24es-be, 4es a 4 pines dugaljba...
Milyen tápod is van pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivaldi (böngésző)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest