- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ramnak adhatsz nyugodtan +0,4V-ot (2,2V simán belefér, főleg ha a Vdrop-ot is beleveszed)
FSB-mch-nak felesleges olyan sokat adnod szvsz...Próbáld meg alacsonyabb szorzóval és magasabb FSB-vel. Ha úgy sem megy akkor a proci FSB wall-ba ütköztél (DS3-ak 400-as FSB-t lazán tudnak sok még 500-at is...).
De azért ez is szép eredmény sztem...
-
Caruss
csendes tag
Ez a konfig kijön 40.000ből. Efölé nem nagyon szeretnék menni.
Érdekes, hogy a Core2Duo E2160-et említed, ugyanis amit én néztem (PD925) az drágább és sz.tem jobb is. Vagy nem?
Az alaplap tanácsodat mindenképp megfogadom. Nézek valammi jobbat.
Amúgy szerintem ezzel az összeállítással már lehet játszani 2005-ös 2006os játékokat sőt az újabbakat is ha butítok rajzuk.
Ezért gondoltam rá, hogy elég lesz ennyiből kihozni a cuccot. 100.000Ft-ot meg nem költök játékra. -
Caruss
csendes tag
internet, office, stb...
De szeretném ha játszani is lehetne rajta. Pl HL2, War3, Dawn of War és ehhez hasonló már régebbinek mondható játékok.
Fontos szempont, hogy jó árban legyen a konfig.
Mivel olyan nagyon nem értek a hardverekhez (csak a cikkekből tájékozódom), várom a javaslatokat -
-
Rick4
félisten
miért nem? ez a legjobb dolog, amit csak el tudsz képzelni....az olaj nem vezeti az áramot, egy hűtött olaj nem fagy meg 0 fok alatt sem, így a gépedet akár -20 -30 fokon is hajthatod....és minden hűtve lesz, akkor figyel csak be igazán a tuning....a blokkos vízhűtés ideje lejárt, mert messze nem tökéletes.. ott van egy video, -61 fokon megy a cucc..ráadásul csak egy akvárium( pár db ezres) és 20 liter étolaj kell (megint csak pár db ezres) pár nagyobb hűtőborda, és hadd szóljon..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest