- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ramnak adhatsz nyugodtan +0,4V-ot (2,2V simán belefér, főleg ha a Vdrop-ot is beleveszed)
FSB-mch-nak felesleges olyan sokat adnod szvsz...Próbáld meg alacsonyabb szorzóval és magasabb FSB-vel. Ha úgy sem megy akkor a proci FSB wall-ba ütköztél (DS3-ak 400-as FSB-t lazán tudnak sok még 500-at is...).
De azért ez is szép eredmény sztem...
-
Caruss
csendes tag
Ez a konfig kijön 40.000ből. Efölé nem nagyon szeretnék menni.
Érdekes, hogy a Core2Duo E2160-et említed, ugyanis amit én néztem (PD925) az drágább és sz.tem jobb is. Vagy nem?
Az alaplap tanácsodat mindenképp megfogadom. Nézek valammi jobbat.
Amúgy szerintem ezzel az összeállítással már lehet játszani 2005-ös 2006os játékokat sőt az újabbakat is ha butítok rajzuk.
Ezért gondoltam rá, hogy elég lesz ennyiből kihozni a cuccot. 100.000Ft-ot meg nem költök játékra. -
Caruss
csendes tag
internet, office, stb...
De szeretném ha játszani is lehetne rajta. Pl HL2, War3, Dawn of War és ehhez hasonló már régebbinek mondható játékok.
Fontos szempont, hogy jó árban legyen a konfig.
Mivel olyan nagyon nem értek a hardverekhez (csak a cikkekből tájékozódom), várom a javaslatokat -
-
Rick4
félisten
miért nem? ez a legjobb dolog, amit csak el tudsz képzelni....az olaj nem vezeti az áramot, egy hűtött olaj nem fagy meg 0 fok alatt sem, így a gépedet akár -20 -30 fokon is hajthatod....és minden hűtve lesz, akkor figyel csak be igazán a tuning....a blokkos vízhűtés ideje lejárt, mert messze nem tökéletes.. ott van egy video, -61 fokon megy a cucc..ráadásul csak egy akvárium( pár db ezres) és 20 liter étolaj kell (megint csak pár db ezres) pár nagyobb hűtőborda, és hadd szóljon..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged