Új hozzászólás Aktív témák
-
ftmf
tag
Ajaj... A videókártyákon a ddr2 vs ddr3 nem ugyanaz, mint a rendszermemóriáknál. Nagyon nem.
Támpotok VGA-hoz, ami Neked jó lenne: minimum 128 bit memória sávszélesség, MINDENKÉPP ddr3-as memória, és ne legyen a 8000es széria alsó kategóriája. Nem éri meg. Hiába dx10, a legalapabb dx10-es game is kiakasztja.
Példa: Anno a 6600gt-m (128MB DDR3, 128 bit) jobb volt, mint a 7300gt 256MB DDR2vel.
-
mikk2000
őstag
PD 925-ben az a jó, hogy 2x2MB-os
A Core2 E2140 ami olcsóbb az meg 1 MB azért ez számít nem?A technikai paraméterek egyáltalán nem állnak egyenesen arányban a teljesítménnyel, különben nem kéne tesztelni a különböző konfigokat hogy mit tudnak
A processzorok elég bonyolult felépítésűek ahhoz hogy ki tud találni az az 1 mega cache mennyit számít. Röviden azt tudnám mondani, hogy ha azonos felépítésű procikat nézel, akkor lehet megsaccolni hogy a magasabb freki gyorsabb működést, a nagyobb cache pedig feltehetőleg gyorsulást eredményez. Ez esetben viszont két teljesen eltérő felépítésű termékről van szó.
Szerintem nézegess összehasonlító teszteket, ha nem hiszel azoknak akik a core2-őt ajánlották. Én magam egyébként nem tudom hogy a kettő közül melyik a nagyobb teljesítményű - és nem is érdekel. -
ftmf
tag
Valóban... a proci dolgot benéztem.
Ennek ellenére (főleg ha olcsóbb is) ajánlom a 2160at. Simán megy 2x2,8-on alapfeszen, de bőven bír többet feszemeléssel. Ezt biztosan mondom, nekem ez van. PD925ről nincs tapasztalatom, ezért arra nem mondok semmit. Te döntésed.Örülök, hogy meggondoltad magad a deszkával kapcsolatban. Jól jársz vele.
-
ftmf
tag
Szerintem azt a lapot ne vedd meg. Legalább 965-ös chipsettelt szereltet szabad megvenni. A proci is inkább Dual Core E2160 legyen.
Az általad összeállítod konfigból ítélve szűkös a keret. Ha így van, akkor a proci maradhat, de a lapot ne vedd meg. P35-ös chipset még jobb lenne, de 965 alatt semmiképp.
Tényleg: mennyit szeretnél költeni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged