Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Jaja, elég szimpi lap, már csak az alapján is, amiker olvastam róla... :) A Gigabyte-ok mindig híresek voltak a megbízhatóságukról, bár igaz, nekem utoljára akkor volt GB lapom mikor egy 166MMX-et hajtottam. :)
-
Hege
tag
A RAID-et majdnem a DualBios-t meg tényleg kifelejtettem :) Nos, ez is sok kellemetlenségtől meg tudja óvni az embert :o) Igy szinte lehetetlen elbaszni a bios-t mert ha a main beszarik siman boot-ol a backup-rol...
-
Hege
tag
Hi All!
Nos, szerintem is érdemes beruházni :) Jó az ára és a GigaByte elég jó név a szakmában :) Nekem 7VTXE van de semmi gondom vele, a VRXP meg csak jobb lehet :) A CHIP magazinban is CHIP Tipp-et kapott ( valami ez is jelent :) ) A hővédelemről annyit tudok,h ha egy beállított érték fölé megy a CPU hőmérséklet akkor lelövi a gépet. ATA 133-nak nem sok értelme van,ahogy a DDR333 támogatásnak se, de a LAN meg az USB 2.0 értékelendő dolgok.Az audio jó minőségű,de csak 2 csatornás ( úgyis külön kártyát használnék :) ) Igényes kiszerelés, alapvető tuninglehetőségel (FSB, szorzó, V-core, ...) Szerintem 40-ért tuti a lap.Ugyanez ASUS-ba 55-ért? Na,ne!!! (valahol itt van az ára ha jól sejtem) Jah és a RAID-et majdnem kifelejtettem :)
Udv.:Hege ( aki kicsit elfogult a GigaByte-tal kapcsolatban, mert bennűk még nem csalódott :) ) -
Agyzuzo
addikt
A Tom's Hardware anno ezt hozta ki győztesnek a tesztjében. :) Sz'al ha az érdekel, hogy megéri-e megvenni, szerintem igen!
-
Mixa
tag
Üdv!
Minden kedves regisztrált ember véleménye érdekel akinek ilyen vagy 7VRXP-s alaplapja van. Elsősorban a hővédelme (overheat) érdekelne. De szívesen várok bármilyen infót ezzel az alaplappal kapcsolatban. (Pl.: stabilitás, gyorsaság, BIOS menü stb.)
Aktív témák
- Autós topik
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest