Hirdetés
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Jaja, elég szimpi lap, már csak az alapján is, amiker olvastam róla... :) A Gigabyte-ok mindig híresek voltak a megbízhatóságukról, bár igaz, nekem utoljára akkor volt GB lapom mikor egy 166MMX-et hajtottam. :)
-
Hege
tag
A RAID-et majdnem a DualBios-t meg tényleg kifelejtettem :) Nos, ez is sok kellemetlenségtől meg tudja óvni az embert :o) Igy szinte lehetetlen elbaszni a bios-t mert ha a main beszarik siman boot-ol a backup-rol...
-
Hege
tag
Hi All!
Nos, szerintem is érdemes beruházni :) Jó az ára és a GigaByte elég jó név a szakmában :) Nekem 7VTXE van de semmi gondom vele, a VRXP meg csak jobb lehet :) A CHIP magazinban is CHIP Tipp-et kapott ( valami ez is jelent :) ) A hővédelemről annyit tudok,h ha egy beállított érték fölé megy a CPU hőmérséklet akkor lelövi a gépet. ATA 133-nak nem sok értelme van,ahogy a DDR333 támogatásnak se, de a LAN meg az USB 2.0 értékelendő dolgok.Az audio jó minőségű,de csak 2 csatornás ( úgyis külön kártyát használnék :) ) Igényes kiszerelés, alapvető tuninglehetőségel (FSB, szorzó, V-core, ...) Szerintem 40-ért tuti a lap.Ugyanez ASUS-ba 55-ért? Na,ne!!! (valahol itt van az ára ha jól sejtem) Jah és a RAID-et majdnem kifelejtettem :)
Udv.:Hege ( aki kicsit elfogult a GigaByte-tal kapcsolatban, mert bennűk még nem csalódott :) ) -
Agyzuzo
addikt
A Tom's Hardware anno ezt hozta ki győztesnek a tesztjében. :) Sz'al ha az érdekel, hogy megéri-e megvenni, szerintem igen!
-
Mixa
tag
Üdv!
Minden kedves regisztrált ember véleménye érdekel akinek ilyen vagy 7VRXP-s alaplapja van. Elsősorban a hővédelme (overheat) érdekelne. De szívesen várok bármilyen infót ezzel az alaplappal kapcsolatban. (Pl.: stabilitás, gyorsaság, BIOS menü stb.)
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest