Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
Most Ghost 10et használok.
Ghost 12mennyire jó? Érdemes átállni?
Ill. melyik is a legújabb verzió?
Valaki homályosítson már fel plíz!
-
iwu
addikt
akkor Te boldog ember vagy
hogy mennyi idő a visszaállítás az meg csak adatmennyiség/dvdolvasási sebesség függvénye
én mondjuk alap xp-t írtam, abban semmi extra nincs, kb 30 perc, caddel adobe-kkal persze, hogy több...DE az a 10perces visszaállítás miután nem bootol be róla a hdd és el kell kezdeni matatni, már meghaladja a fél órát...sajna én már többször belefutottam...
ha minden flottul megy, akkor persze hogy jobb a ghost...de hát láttunk mi már fűben nyuszit... -
iwu
addikt
van ilyen fícsör, hogy egyből ír neked egy bootloható dvd-t, bár tény, hogy hddre gyorsabban megoldja, de utána azt kiírni, bootlemez...kinek a pap, kinek a papné...
szívás meg annyi, hogy nem mindig sikerült bootolnia ghostolás után a hddnek, és kellett még matatni rajta...
nekem az lett a konklúzióm otthonra, hogy felesleges...előbb újrarakom a rendszert (xp-office-hasznosutils) mint amennyit a ghostal pöcsöltem...
céges környezetben persze sok egyforma géppel kivállóóóóó -
vricsi
tag
A kívánságom:
Vinyóm 160 Gb - 2 particó c: 50 gb - d: 110 gbA c: ugye rendszer meg a hozzá való sallangok....
A d: zenék, filmek, KÉPEK (rendszertől független)Most legyalultam a C:-t, kapott egy új XP-t. Ezt szeretném én menteni és alkalom adtán vissza, úgy hogy a D: -vel semmi se történjen....
Kb ennyi...
Előre is köszi és
Üdv R. -
iwu
addikt
hát a ghost 2k3 tudja a DISK CLONE-t, ergó 3 partíciót 3má rak az új hddre, alapból az orig praticiók arányaiban osztja fel az új partíciók méretét, de ez változtatható.
vricsi nem nyúl hozzá...elvileg. de szerintem írd le pontosan mit akarsz csinálni, hogy ne csak egy adott dologra tudjunk tanácsot adni...ÜdW
-
djyuri
őstag
Nah most,hogy ilyen sokan foglakoztok a témával és sok siker is van közte,akkor újra nekiesek a régi gondomnak,hogy három partííciót hogyan lehet leghostolni
Erre még nem jöttem rá,ugyanis nekem nemigen férnek el a cuccaim az xp partíciójántom tegyem eggyé őket,de azt már sokszor megszívtam (raw feeling)...bátor vagyok,de nem ennyire
UPP...ügyesek vagytok amúgy!!!
-
lúzer
veterán
Ja, abszolút minden adat annyi.
Mellesleg érdemes egy szűz rendszert (meghajtókkal stb.) ghosstolni.
Plusz egy olyat ami szuper állapotban van, mondjuk egy tökéletes 2 héttel ezelőtti állapot nagyon jól tud jönni!!!
Én is így jártam, egy nagyon klafa rendszert állítottam vissza épp pár napja, egy progit kellett telepítenem. -
kissgy04
tag
hi!
1. Itt egy leírás azt hiszem a 10-esről
[L:http://www.dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=246][link][/L
]
2. Hát melyik verzió, szvsz mindig a legújabb
, ez tudomásom szerint a 12-es
3. Mikor érdemes? Pl. friss telepítésű windows, progik amiket általában használsz, és telepíted a legfrisebb windows patcheket, hiányosságot/problémákat javító cuccokat és utána ghost. -
vricsi
tag
Sziasztok!
Újként lépek a Szellemesek közé...és segítséget kérnék.
Keresnék vmi leírást amiben megvannak a lépések.. és véleményeket várnék, hogy melyik verziójú programmal kezdjek neki.
Kérdésem, hogy mikor érdemes megcsinálni a ghostolást.Én csak egy "tiszta lappal" induló rendszert szeretnék.
várom a segítégeket!
Köszi és
Üdv R. -
R
senior tag
haldokló winchester tartalmának a tükrözéséhez mik a lépések?
előre is köszi -
Kernel
nagyúr
Csak ott a bökkenő, hogy a DOS Ghost.exe tartalmazza az NTFS drivert is, sőt egyéb eszközmeghajtókat, SCSI, optikai, meg ami kell ilyenkor. SATA meghajtót is lát(hat), főleg amikor az a BIOS-ban eleve látszik, megfelelő kompatibilis beállítás esetén. Ebben az esetben a BIOS ugyanúgy mutatja a SATA meghajtót, mint egy szabványos IDE vagy SCSI eszközt.
Ha SATA kártyát használunk, az alapból úgy van kitalálva, hogy a BIOS felé SCSI-nak mutatja magát, a kompatibilitás érdekében.
Úgyhogy a DOS tökéletesen alkalmas ilyen szempontból, nem azon múlik.
Régebben például (Ghost 6 környékén?) NTFS támogatás nem volt integrálva, de ez csak annyit jelentett, hogy fájlszintű másolásra nem volt lehetőség, így persze nem tudta kihagyni a lapozó- és hibernációs fájlt sem, ezáltal nagyobb lett az image fájl.
Szektorszinten bármilyen ismeretlen partíció klónozható volt már akkor is, legyen az Linux stb., mivel ilyenkor közömbös a fájlrendszer. A Ghost az általa ismert fájlrendszereket fájlszinten viszi át, hacsak nem kényszerítem szektorszintű munkára (beállítás vagy parancssori kapcsoló útján). Egész merevlemez klónozása szektorszinten történik, illetve ennek vannak még további részletei is (ld. dokumentáció).
De a Ghost 2003 nem a legjobb választás, mivel az évszámmal jelölt verziók egyfajta "Home" változat, régi is.
A 8.3 stb. számokkal jelölt verziók vállalati környezetbe készültek, több képességgel rendelkeznek.
-
X@b3e
addikt
-
X@b3e
addikt
HDD-t cserélnék a gépben, ketté van particionálva, 4Gb a rebdszer és a maradék az adat partíció. Ugyanígy csináltam az utódnak szánt vinyón is egy 4Gb-s elsődleges partíciót meg a többi maradt egyben. A gondom az, hogy megcsinálom a képet a rendszerpartícióról, visszaállítom az újra, és nem akar bootolni
Megpróbáltam a clone partition to partition opciót is, de így is azt írja, hogy nincs bootolható meghajtó
Mit csináljak? Itt említettétek az fdisk-et, az lehet nálam is megoldás? Ha igen, hogy kell bootolható particiót előkészíteni vele?(amúgy Norton Ghost 2003-at használok)
-
kissgy04
tag
hát lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha ugyanez lett volna nálam.
Ugyanakkora vagy nagyobb helyre kell kibontani a backupot (cél), mint amelyről készült (forrás). Volt 9 gigás rendszerpartícióm+ 2 giga szabad hely (ez mind a c: meghajtóm), azaz összesen 11 gigáról csináltam a ghostolást, utána az istenért sem akarta feltenni a 10 gigás helyre a backupot később, pedig elvileg az effektíve hasznos 9 giga ráfért volna...+2 giga természetesen már nem. A fentiekből gondolom én hogy számolja hogy mekkora partícióról készítetted a backupot, és nem engedi kisebbre feltenni szvsz. -
Lenry
félisten
hali!
szeretném a meglévő winxp-met egy másik partícióra költöztetni.
most egy 200GB-s vinyó egyik 50es partícióján van és egy 500GB-s szintén 50es partíciójára szeretném tenni.
Norton Ghost 8.2-vel próbáltam, de amikor a céllemezt kérdi, akkor pontosan azt az egy partíciót nem engedi kiválasztani amit én használni szeretnék...
bármelyik másikat lehet, de azt nem...
a baloldaliról szeretném a jobboldalira -
ToRR3nt3
senior tag
Sziasztok!
Tegnap begajdult a Win XP Prof oprendszerem, ezért gyorsformáztam és felraktam a ghost programmal egy korábbi elmentett xp-t.
A gondom az, h mikor befejeződik az oprendszer telepítése és újraindítás után beállítom a biost, h ne cd-ről hanem hdd-ről bootoljon, nem indul.
Először kiírja, h nem rendszerlemez, majd egy leütés után azt, h hiányzó: NTLDR. Mi ez? Még sosem találkoztam ilyennel. -
japy
őstag
Hurrá végre rájöttem mi is a probléma hogy a régi vagy akármelyik ghost nem működött.
Bios volt a megoldás!!A SATA Configuration-t kellett átálítani Compatiable módra és minden OK!
-
Kernel
nagyúr
A Hiren's boot CD-ről is ki lehet menteni az Acronis, Ghost programok DOS változatait. Ennek legalább kétféle módja van: *.uha tömörített fájlokat láthatunk a CD-n, ehhez WinUHA nevű program található a neten.
Másik lehetőség, amikor elindítunk egy programot a Hiren's CD-n, az kicsomagolódik a RAM-drive-ba. A programból kilépve ott is marad. Ezután "M" bill. (Menü), választunk egy DOS fájlkezelőt (vagy akár a MiniWin98-at) és a ramdrive-meghajtóról kimásolhatjuk a kívánt *.exe programot a vinyóra.
Utána az felhasználható DOS-ban indítva, illetve előbb egy mouse.com (DOS egérdriver) indítása célszerű, hogy legyen egér is.
A WinME DOS egyébként nem a legideálisabb, nem minden programmal kompatibilis, problémás. Win98 bootlemez sokkal jobban megfelel ilyen célokra.
-
korn
aktív tag
Nekem kimenti. Lehet, hogy csak regisztrálni kell.
Igazából belegondolva, amit ezzel az opcióval talál az isobuster, az szerintem nem is kell a bootoláshoz. 2db tömörített fájl van benne, plusz egy mov fájl. Nem hiszem, hogy használná.
Egyébként én is úgy próbáltam a boot lemezt létrehozni, hogy a boot szektort+ az összes többi cuccot feltettem a boot lemezre, aztán mégsem ment.
Egyedül ultraisoval tudtam működőképes lemezt csinálni az acronis boot isojából. -
Kernel
nagyúr
A leírásban külön nem részleteztem, illetve úgy gondoltam, értelemszerű, vagy legalábbis számomra természetes. Amikor készítünk pl. egy SP2 integrált bootCD-t, annak van egy rejtett bootszektora, valamint ott vannak a gyökérben a mindenki által látható adatok.
Tehát új lemez készítésekor megadom a bootszektort, valamint felpakolom a lemezre mappákat/fájlokat is természetesen.
Hogy az Acronis lemezen elrejtették az adattartalmat, erre nem gondoltam, mivel olyat közelelről még nem láttam (hasonló trükköt máshol esetleg). De én is megvizsgáltam volna alaposabban, hiszen 2048 byte csak a bootszektor (pont mint az XP/2k CD esetében), önmagában nyilván kevés.
Gyakorlatilag úgy szoktam, hogy az IsoBusterrel kicsomagolom a többi adatot is egy külön mappába, és külön a bootszektort.
-
korn
aktív tag
Próbáltam kimenteni az acronis boot iso-jából a boot image-t isobusterrel és a többivel is, de csak egy 2048 byte-os fájlt mentett ki mindegyik, amiről szintén nem lehetett bootolni. Nero-val is próbáltam, az említett image fájlt feltenni a boot lemezre, de nem működött.
Isobusterrel ha megnéztem az eredeti acronis boot iso-t, akkor a boot image résznél valóban ott volt ez a 2048 byte-os fájl. Viszont van egy olyan opció, amivel rejtett fájlokat lehet keresni az isoban, és szépen talált kb 30MB anyagot még, ami gondolom nélkülözhetetlen a acronis kezelőfelületéhez. Szóval a többi iso buherátor ezt a 30Mb-nyi anyagot rontotta el, gyakorlatilag eltüntetett fájlokat belőle. Az említett ultraiso ezekhez nem nyúlt, ezért is működött. -
Kernel
nagyúr
Az lehet a gondja, hogy SATA, de ezt az adott alaplap is befolyásolhatja, hogy annak SATA vezérlő hardverével nem tud együttműködni. Feltehetően ezért mondja rá, hogy "no valid".
További kellemetlenség, hogy nem CD, hanem DVD, ami a Millenium bootlemez DOS CDROM driverének nehézséget okozhat. De a Ghost.exe maga is tartalmaz drivereket, úgyhogy nem mindegy, milyen változatot használsz.
Megfelelő driver, illetve Ghost verzió kérdése gondolom, sok időt el lehet szórakozni vele, de én legalábbis ilyet nem mernék kijelenteni, hogy nem lehet.
-
Kernel
nagyúr
Annyit jelent, hogy szükség van még egy CD-ROM driverre is.
Elképzelhetetlen, hogy valami csak pendrive-ról működik. Mindent meg lehet oldani, csak tudni kell a titkát. Ez olyan, mint amikor készítek egy CD-t, a lentebb már részletezett leírás szerint. A CD bootszektorába elhelyezek egy floppy lemezképet, ami DOS-t tartalmaz.
Ezután CD-vel elindul a gép, maga a floppy "rész" bootol (kap egy A: vagy B: betűjelet), ám meglepő módon a CD adattartalma mégsem érhető el, optikai meghajtó nem is látható, driver hiánya miatt.
Viszont ha egy olyan floppy képét építem be a CD bootszektorába, ami optikai drivert is tartalmaz (pl. Win98 bootfloppy, emlékezzünk vissza a megjelenő váasztómenüre: Számítógép indítása CD-ROM támogatással), akkor már gond nélkül elérhető -- külön betűjel alatt --, a CD tartalma is.
Hogy most CD-ről vagy DVD-ről beszélek, az már részletkérdés ilyen szempontból.
-
Kernel
nagyúr
Fórumokon gyakran ajánlják az ISO buherátor programokat ilyen célra, épp itt a Prohardveren is van egy másik topik stb. sok helyen láttam. Egyszerűbbnek tűnik, aztán szívnak vele. Én alapból másképp közelítem meg a kérdést.
Láthattad, az IsoBuster szépen mutatja a bootimage-et. Simán jobbklikkel ki lehet menteni (akár egy kész CD/DVD lemezről is, tehát nem csak ISO fájlból).
Utána indítok egy íróprogramot, bootolható lemezt választva megadom a bootimage fájlt, ahogy illik, ennyi. Esetleg meg kell adni bizonyos szektorszámokat, de az íróprogramok manapság már default adják a szükséges beállítást. Emuláció típusa az image-fájl méretének megfelelő floppy, vagy pl. XP boot-CD esetében "No Emulation".
Szóval, szerintem ez az az eset, amikor az utólagos barkácsolás helyett sokkal célravezetőbb egy új indítható lemezt összerakni. Csak azt talán sokan komplikáltabbnak hiszik, pedig valójában egyszerű.
-
japy
őstag
Ma végre sikerült le ghostolni a rendszeremet!!!
Nagy kinszenvedés árán ! Aki cd-ről akar bootolni az felejtse el csak pendrive-ról lehet,de arról
tökéletesen megy! ASUS P5KC-ről beszélek! -
korn
aktív tag
Én jól megszívattam magam.
Fél napig szerencsétlenkedtem a semmiért.
A cél az volt, hogy egy lemezen legyen a maxblast (acronis) boot, és a mentés.
A történet:
Maxblasttal -ami gyak. Acronis- lementettem a redszer partíciót a vinyóra, majd a maxblast bootolható iso fájlját is, szintén a vinyóra. Gondoltam valami iso buzerátor programmal beteszem a partíció mentését a bootolható iso-ba, és kész. Nem ilyen egyszerű. Kipróbáltam jópár iso módosító programot (poweriso, magiciso stb), de egyikkel sem működött a dolog. Az összes iso módosító, ha belemásoltam a boot iso-ba a partíció mentést, akkor elrontotta a boot image-t, vagyis nem lehetett bebootolni a kiírt lemezzel. Van egy program, az isobuster, amivel ugyan nem nagyon lehet módosítani az iso-kat, de gyönyörűen meg lehet nézni, hogy tette tönkre a boot image-et a többi iso módosító. Nem adtam fel, próbálkoztam több programmal is, mire megtaláltam a jolly-jokert. A neve ultraiso. Tökéletes, simán bele lehet másolni a bootoló iso-ba, és nem bántja a boot image-et. Király, működik minden, próba mentés, próba visszatöltés minden korrekt.
Á, mondom, ha már ennyit szenvedtem, akkor kipróbálom maxblastból közvetlenül a lemezre írni a partíció mentést, próba képpen, mi történik. Gyanús volt, hogy a mentési folyamat elején be lehetett állítani, hogy a mentés mellé fel lehet tenni a maxblast kezelő progiját. Bár azt egy szóval se írja, hogy bootolható lesz a lemez. Szóval beklikkeltem, hogy tegye fel a maxblast progit is. Felírta a lemezre a cuccokat, újraindítás, és bebootol a szemét.
Szóval nem kellett volna ennyit szerencsétlenkednem az ISO baromkodással, ha rendesen leírják a maxblastban, hogyha közvetlenül a lemezre írom a mentést, akkor abból lehet boot lemezt csinálni. Lehet, hogy ez másnak evidens lett volna, én mindenesetre jól megszívattam magam. -
rétisün
veterán
válasz
kissgy04 #830 üzenetére
jó kérdés.....idézet a norton oldaláról:
ghost:
"Főbb technológiai jellemzők
A teljes rendszer biztonsági mentése és helyreállítása
Fájlok és mappák biztonsági mentése
Különbözeti biztonsági mentések
Eseményvezérelt biztonsági mentések
Speciális tömörítés és titkosítás"save & restore:
"Főbb technológiai jellemzők
Automatikus biztonsági mentés és helyreállítás
Rendszerhiba utáni visszaállítás
Biztonsági másolat készítése a teljes rendszerről vagy csak a kiválasztott fájlokról
Különbözeti biztonsági mentések
A biztonságimásolat-fájl titkosítása" -
kissgy04
tag
meg tudná mondani nekem vki mi a különbség a norton ghost és norton save and restore progi között. Minkettő norton (symantec) termék, mindkettó backupoló progi ...?
-
japy
őstag
Hali! Kérlek segits! Már lassan 1-hete szenvedek!!!
Nem tudom lementeni a rendszeremet !
Vettem egy uj lapot meg mindent: ASUS P5KC 320GB sata2 vinyot....meg egyebek.
Ghost betöltésekor kifagy ! Mi lehet a probléma? Help!!!!!
Másikat is próbáltam de ott meg hibaüzenetet kaptam: An Internal incogistency has been detected Internal error 37013 Kérlek segíts!!!! -
rétisün
veterán
nekem is látta a sata vinyót, mindkeTtőt, csak a mentéssel (hogy a visszaállitásról ne is beszéljek) nem boldogult. amíg egy sta-egy ide felállá volt, ment mint a karikacsapás, de két sata vinyó már kifektette...
amugy nero csinál neked bootolható cd-t, arra meg azt teszel még, amit akarsz. -
rétisün
veterán
ugyebár most van egy bootolható .iso fájlod. ezt megbuherálod valamilyen iso-buheráló progival (poweriso, magiciso, isobuster, hirtelen több nem jut eszembe) ugy, hogy: megnyitod a progiban, hozzáadod az .iso-hoz a ghost image fájlját, aztán miután elmentetted, lesz egy szintén bootolható .iso-d, amiben benne van az image fájl, rajta van a ghost progi. mi kell még?
oppá! most látom, mi a baj ezzel...neked olyan bootolható cd/dcvd kéne, amin a .v2i image van, amit a 9-es ghost, ami botolható cd-n van, nem lát....
viszont ha (amint írtad) csináltál ezzel a bootolható ghosttal mentést (ami .gho) azt ois rá tudod tenni az .iso-jára, az vizsont jó lesz, nem? -
Chili7
őstag
Nem, nem csinál bootolható dvd-t!
Nem baj, jó lesz ez így is, így megvan a rendszerösszeomlás esetére a backup!
Kár hogy olyan kezdetleges ez a program, legalábbis az exrta szolgáltatások tekintetében; pl nem jelzi előre, hogy melyik tömörítés várhatóan mekkora lesz, stb...Egyre azért még kiváncsi lennék: A NG 9.0 csinál egy '.v2i' image, és egy '.sv2i' kiterjesztésű "symantec recovery disk file" fájlt. Ezt valahogy gondolom ki lehetne írni bootolható cd-re, de eddig még nem sikerült.
-
Eliot
tag
Szia lehet nem fogalmaztam jól nem csak az a baj hogy ghoston belül nem látja a vinyókat ,
ha nem ki tud olyan boot lemezt csinálni amin rajta van a sata driver mert sajna most a dvd írom is satás .és hogy ne legyek telhetetlen esetleg usb driver is mert külső vinyom is van ha lehet erre mentenék.Nekem a régi rendszernél látta egyébként a ghost 2003 a satás vinyót . Szóval mivel lehet bootolni és hozzá fűzni a ghostot mindegy melyik ghost csak dosból menjen
na ez kétszer ment
-
Eliot
tag
Szia lehet nem fogalmaztam jól nem csak az a baj hogy ghoston belül nem látja a vinyókat ,
ha nem ki tud olyan boot lemezt csinálni amin rajta van a sata driver mert sajna most a dvd írom is satás .és hogy ne legyek telhetetlen esetleg usb driver is mert külső vinyom is van ha lehet erre mentenék.Nekem a régi rendszernél látta egyébként a ghost 2003 a satás vinyót . Szóval mivel lehet bootolni és hozzá fűzni a ghostot mindegy melyik ghost csak dosból menjen
-
rétisün
veterán
dehogyisnem, local-->partition-->to image. kiválsztod melyik partíciót akarod "leghostolni", kiválasztod hova tegye a mentést, aztán hadd szaladjon
(még az is lehet,hogy ha dvd-t adsz meg mentésnek, akkor csinál egy bootolhó dvd-t a mentéssel, ezt még nem próbáltam)
Eliot: használj későbbi ghostot, a 2003 (még) nem boldogul a sata cuccokkal....legalábbis az én tapasztalataim alapján
-
Eliot
tag
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget sata dvd írom van régota használom a ghostot
2003-ast cd-röl de most nem látja a dvd írót a dos mit lehet tenni?Próbáltam flopit is
de csak homok óra van.csak dosból szeretném használni ha meg oldható -
Chili7
őstag
Te a "ghost" alatt magát a Norton Ghost programot érted?
Végig abban a hiszemben voltam, hogy az alatt a mentést értjük! A topikcímből kiindulva.Még mindig nem vágom! Van egy telepíthető NG mappám 6 fájllal. Ebből egy key..n, egy serial, stb. Hogy lehet ebből bootolható cd-t csinálni?
-
Chili7
őstag
Nem tudom, hogy mit csináltam rosszul, de nekem nem bootol be lemezről!
Mondjuk valahol elbeszélünk egymás mellett, mert te "telepítő cd"-t, én me bootolható dvd lemezről.
Csináltam egy "back up drives"-t, kijelöltem hogy a cd/dvd-re mentsen. Ezt megtette, de hol a telepítő cd? Amit te írsz.Pill. Lehet hogy ki kell írnom a ghost progit cd-re?
Ha igen, akkor most biztos hülyének néztek. Nem baj, az vagyok, csak erről szerintem még nem volt szó!
-
Chili7
őstag
Jó, most már abbahagyom! Köszi a türelmet és a segítséget mindenkinek!
Azért voltam bizonytalan mert a google által adott találatok általában fórumokon történt leírások voltak. Ott pedig írtak feketét-fehéret.
Elég sokat szívnék egy rendszerösszeomlással. Plusszban buknám a hivatalos xp-met is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- VPN topic
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Elden Ring
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest