Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tosee
őstag
válasz
gardener #2437 üzenetére
A weboldaluk szerint nincs a támogatott oprendszerek között server a home változatoknál! Van külön SBS Edition, gondolom nem véletlenül (de javítson ki valaki ha tévedek)!
-
Dzsekó
addikt
válasz
gardener #2246 üzenetére
A PM nem kezeli az advanced formatot, sem a régebbi más particionáló és ghost programok. Ezért kényszerülök előbb-utóbb szoftvercserére, mert 1,5 év múlva már csak ilyen vinyók lesznek forgalomban. Particionáló programot már találtam, de olyan programot nem, ami az op. rendszerem át tudná ghostolni egy advanced formatos vinyóra.
Tud valaki ilyen ghost programot?
Fentebb láttam Paragon Backup & Recovery 10 ghost szoftverét. Ez viszi az advanced formatos vinyókat? -
válasz
gardener #2242 üzenetére
Hali!
Megoldható természetesen mindaz amit leírtál.
Időzített mentés beállítás
Mentés típusa
KorlátozásokAlapvetően ezen 3 lehetőség kombinációjával, teljesen személyre lehet szabni a mentést.
Ezenkívül van egy ún. Non-Stop Backup lehetőség, ami a nevéből adódóan szinte megállás nélkül dolgozik, 5 percenként ment.Ha feltelepíted, akkor nagyon kézenfekvő lesz a beállítása is.
Fire.
-
-
Jazz
veterán
válasz
gardener #1333 üzenetére
Hát rosszul gondol.
A rendszer vinyó (120Gb ami tele van) ennél egy kicsit komplikáltabb.
Nem megoldható. Amúgy ha partícionálsz egy wint, az bizony formázást is jelent. Olyan nincs hogy fele szabad fele nem, aztán csak úgy ketté választod miközben adatok vannak rajta...Ahol adatok tárolódnak az a Win könyvtár, a gyökér, meg a Docu. De nekem külön mappám van abban van minden, nem a Docu and Sett (DS) használom. Így abba csak a win szemete van. És nekem csak SP3-ra kéne. Ami változtatás max. érinti a Win könyvtárat + Ds + gyökér könyvtár rendszer file-okat. Ezt ha Ghost elmenti, az nekem tökéletes. Ennyi az oprendszer, ez nem túl bonyolult, így "leválasztani" sem lehet túl nehéz. Ezért idegesítő külön partícíót létrehozni meg végképp nem.
Sok-sok éve ez az Xp-van fennt, remélem a gép haláláig nem is kell újra rakni jó szokását megtartva. Még vagy újabb 5 évig.
Szal Xp amelett hogy shit, egész jó!
(ha vigyázol rá)
Na akkor remélem ahogy a többiek írták, ösze tudom hozni ezt a 14-es verzióval vagy hánnyal. Másik vinyón van kevesebb hely ahova win férne (semmi köze a rendszerhez az csak adat), azt is meglehet oldani hogy oda írjam ki, és majd ha boot akkor onnan másolja vissza?
thx!
-
kapcs-ford
őstag
-
kapcs-ford
őstag
válasz
gardener #1250 üzenetére
ok, kösz a gyors választ!
Mégvalami, az új hdd az nagyobb lesz és szeretném növelni a partíciók méretét, az úgy egyszerűbb ha elsőnek felosztom a és utána partíciónként ghost-olom ugye? Ha bitről-bitre viszi akkor elvileg az első partícióval viszi a bootmagic szektorait is ugye? -
HENE
aktív tag
-
nfsu17
veterán
válasz
gardener #951 üzenetére
Köszönöm mester.
4. Kiveszed a régi vinyót,mert különben összekakszkodás lesz az új "C:"-vel
Ja, ez igaz, erre nem gondoltam.
Miután kivettem és megy az új WD-ről a C, akkor mi lesz ezzel a vinyóval?
Gondolom biosban megformatálom igaz? És akkor már használható is.7. Boot-olás az új wd-ről
És akkor ha jól értem, nem is kell semmit állítani, hogy mi legyen a C, mivel a WD-n lévő lesz a C alapból.
Amit meg kivettem, meg visszatettem, az meg kap majd valami meghajtót.Bocsánat az értetlenkésemért, tényleg nem csináltam még ilyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest