- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolixyz
tag
Nos, nyilván ezekben igazad van, de ha esetleg a helyemben lennél, Te is azt várnád el egy ilyen tudású programtól, hogy azért legalább az adatok pár százalékát hozza vissza valahogy, főleg miután olvasom a hsz-eket, hogy sok embernek szinte mindent visszaállított, bár biztosan minden ilyen helyzet más és nem lehet általánosítani. Tény, hogy nem értek ehhez, de úgy gondoltam, hogy pont az ilyen embereknek vannak az ilyen-olyan Easy recovery progik.
Ezektől függetlenül ezentúl nyilván máshogy fogom kezelni az adatokat, főleg a fontosabbakat... -
rolixyz
tag
Na, hát végigfutott a GDB, megtalálta az összes fileomat, de természetesen 1-2 txt-n kívül semmit sem tudott visszahozni, mert hiába ua. a méret meg stb., hibásak és nem lehet megnyitni..
Eddig sem fűztem sok reményt ezekhez a recovery cuccokhoz, de ez ezután sem fog változni...
Azért köszi a válaszokat. -
rolixyz
tag
Ne haragudj, de ezt most nem igazán értem.
Azt írják a GDB-nél, hogy óvatosan dolgozik és nem ír semmit, tehát attól még hogy átnézetem vele, nem lesz rosszabb. Vagy úgy érted az előttét, hogy nem kellett volna megszakitanom még az elején? Azon meg már túlvagyok (sajnos). -
rolixyz
tag
Sziasztok, tegnap este sikerült elrontani a 800gigás particiómat, mert hozzá akartam füzni még egy kicsi nem particionált rész a partiton managerrel, de miközben csinálta (a quick data movingnál járt) le lett cancelezve... Ezek után persze kiirta a win hogy elöbb formáznom kell, tehát széthullott az egész
Most elkezdtem futtatni a getdataback-et, mennyi esélyem van az adatokra? Legalább vagy 600gigányi volt rajta..semmit nem csináltam a cancel óta rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest