Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nekem a jobb térdem fáj csúnyán egy edzés-baleset óta, nem tudok legugolni, csak ha van egy 20-30 perces izzasztó bemelegítésem(dokik nem mondtak semmi(használhatót)t, pedig a sportkórházban is voltam). Egy régi szintén edzős-baleset miatt, ahol a combcsont kapcsolódik a medencecsonthoz, csúnyán visszahajlott a cucc, és a belső lágyéki résznél fáj, a mai napig. A spárgára már csak edzeni se tudok. Durván 5 éves sérülés.
A derekam nekem is fáj, bár most nem voltam edzésen 2 hónapja, tanultam érettségire, és most erre nincs panaszom, jelenleg. Hosszabb szünet idején, mikor nyáron pl. gyéren vannak edzések, akkor is múló probléma. Ez pont terhelés alatt jön elő.
A legnagyobb bajom, amitől félek is, az a nyakam. Pár hónapja kezdett fájni, és most annyira fáj, hogy nem tudom hátradönteni a fejem. Ezen nem segít se bemelegítés, se pihenés. Nem edzek ugye, és ugyanúgy rossz. Piszkosul tud szúrni, sokszor gátol is a fejmozgatásban. Volt egy kis idő, amikor ropogtattam a nyakam, attól se lett jobb... De nem azzal kezdődött.
Elkelne pár kosmodsik...Arra, hogy ne emeljek, esély nincs, lévén, hogy judozom, több mint 13 éve. A sok véncsontos panaszhoz mellékelem, hogy 18 vagyok. A fent leírtakra szentendrén is, és a sporkorházban is azt mondták(melyikre mit), hogy vagy elmúlik pár hét alatt, vagy pedig, hogy ez már csak rosszabb lesz fiam - mikor ezt meghallottam, aszittem leesek a székről, hogy egy orvos csak ennyit mondjon. Hogy mi a baj, mit próbálj, arról semmi. Fogadd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest