Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ZIDOO médialejátszók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lortnok
csendes tag
A menetes csomópontokhoz hozzáadtam egy + " mate"-et pontosabban a "distance-t" Így már ki tudom csavarni a csavaros fedelet anélkül, hogy a rajta lévő menetes anyák elkezdenének ki-csavarodni. A következő a kérdésem: Az animáción az összes menetes testet kiszeretném csavarni meg vissza, viszont a csavarodást meggátolja a "distance mate". Hogyan tudom megoldani a legegyszerűbben, hogy amikor kicsavarok egy anyát, vagy a fedőt akkor amit éppen csavarok ott ne legyen "distance mate" de a többinél igen.
Csináljak annyi motion study-t amennyi "srew mate' van és mindegyikből töröljem ki a megfelelő "distance mate-et"?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest