- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Megtudnátok mondani, hogy hol lesz a kiállítás?
-
misimagaki
aktív tag
Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz.
Szia _George!
Hello MIndenki!
Nekem is 7002-es házam. Szenvedek vele én is. Nyáron 60 fok körül van az XP1700+, a vinyók is melegednek elég jól.
A Te házad nagyon pepec. Én nem szeretnék ilyen mérvű változtatásokat, de tervek azok vannak. :)
Tettem egy ventit a hátlapra a táp fölé. Az rendszervinyómat betettem vele szembe egy 5,25-ös helyre - bővítőkerettel, és fúrtam 3 lyukat a takarólemezre.(olyan nagyokat, amt az elölap elbírt). Így keresztűl húzza a vinyó fölött a levegőt. Tele van az összes hely (2 rack, dvd, cd-rw+1 vinyó), ezzel a megoldással jelentősen csökkent a vinyók melegedése - a Speedfan szerint. A személyes tapasztalatok szerint is. Csak borzasztó hangos a sűrű rács miatt. Létezik kimondottan ilyen nagy lyukak fúrúsára alkalmas fúrótárcsa. Én azzal szeretném kifúrni a lemezt, és egy ráccsal pótolni azt. A szerszám meg van egy barátomnak, csak rá kell magam szánni a nagy lyukasztásra.....
A Barátom vett egy Aopen H700B-t, a táp fölötti hdd tartókereten felbuzdulva leszereltem a keretet, és áttettem a táp fölé. A Speedfan ezek után azt mondja, hogy a vinyó melegebb, mint a rackben lévő, bár korábban az volt a melegebb. Megtapintva viszont csak kézmeleg. A vinyó mögötti venti csak 5V-t kap - nem bírtam már a hangját. (A venti egyébként halk, csak az apró lyukak miatt hangosodik fel.)
Tegnap este egy kartonlap segítségével készítettem a procihűtővel szemben egy furatot, és egy ''kémennyel'' vezettem be a levegőt a hűtöre. Az eredmények:
SuperPi 16M számolás + PowerDVD 5.0 + Win XP Mediaplayer + Media Player Classic futtatása kb 60 percen keresztül eredeti kiépítésben
(Nem volt kedvem keresgélni célsoftvert)
CPU: 56 fok
MB: 45 fok
szoba:26,2 fok
''Oldallapos kémény'':
CPU: 50 fok
MB: 40 fok
szoba:26,2 fok
Ebben az esetben, ha letakartam az oldallapot, akkor szépen elkezdtek emelkedni a hőmérsékletek. Szabaddá téve a nyílást szépen visszahűlt. Terhelés nélkül - átlagos igénybevétellel a proci 47 fok volt.
Véleményem szerint az oldallapot kifúrva tovább javulhatnak az eredmények, mert a karton hőszigetelő anyag. Az oldalfal viszon acéllemez, ami elméletileg vezeti a hőt.
A tető kifúrásán még gondolkodom....
U.I.: Van néhány képem, gondolod átküldhetem...
csoki
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged