Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szavapart
csendes tag
Na tehát a megoldás.
Technika:
IGO8 8.3.2.71348.
Blue Panther 460
gpsbabelEste nem értem rá így csak mostanra lett meg. Simán létrehoztam az Userdata és alatta a poi könyvtárat. bemásoltam és láss csodát...felismerte.
A beállításokban láthatóvá tettem, és a keresésnél már meg is jelentek.
Reboot-tal indítottam a masinát.SZVSZ ennyi.
-
szavapart
csendes tag
Lehet, hogy most nagy butaságot mondok.......
A IGO-n belül kell elsőként egy saját poi-t felvenni, s csak akkor jön létre ez a könyvtár.
Amiből gondolom. Elmentettem PC-re a frissítés előtti IGO-t, és ott van ilyen könyvtár és Poi alkönyvtár. De megnéztem az új IGO-t, és ott nekem sincs ilyen. Természetesen ez a kártyára másolás előtti állapotú.
/ Csak a PC-n tudom most megnézni. A PNA nincs nálam. /Légyszíves próbáld meg. Lehet hogy ez a megoldás.....
Este megnézem a PNA-t is.
Remélem tudtam segíteni. -
niti
aktív tag
A russa nagyon- nagyon jó! Mi is azt használjuk, pda-n. Egy jó térképpel (amit letölthetsz a turistautak.hu-ról) egyenesen főnyeremény. Sok helyen nemhogy a turistautakat, de még az erdei padokat, kilátókat, vízvételi helyeket is ismeri. Sylverrat oldalán mindent megtalálsz hozzá! Hajrá, majd írj
-
szavapart
csendes tag
Üdv!
POI berakása igo8 alá:
http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=igo8/ Míg nem volt Garminom addig egy Blue Panther PNA-t használtam Russa-val.
Az ismeri a turista utakat. Természetesen IGO8 mellett. ;) /http://sanchoblogja.blogspot.com/2007/04/gis-russa-oldalak.html
Windows mobilra is. Ingyenes, a térkép is.....és még pontos is az IGO-hoz képest.
-
niti
aktív tag
Szia!
Mi is kézzel írtuk be a koordinátákat, igaz, az igo6 volt. De ez nem tartson vissza- pötyögd be mindig keresés előtt!
Azért arra készülj fel, hogy az igo nem a legjobb erre, alapból a sétetempót nem követi túl jól, és nem ismeri az erdei utakat... Mindenesetre használható, csak ki kell ismerni a buktatóit, és nem elkeseredni
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest