Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szavapart
csendes tag
„Az ember tehát minden állatnak, az ég minden madarának és a mező minden vadjának nevet adott. De a maga számára az ember nem talált segítőtársat, aki hasonló lett volna hozzá.
Ter 2.21
Ezért az Úristen álmot bocsátott az emberre, s mikor elaludt, kivette egyik oldalcsontját, s a helyét hússal töltötte ki.
Ter 2.22
Azután az Úristen az emberből kivett oldalcsontból megalkotta az asszonyt, és az emberhez vezette.
Ter 2.23
Az ember így szólt: "Ez már csont a csontomból és hús a húsomból. Asszony a neve, mivel a férfiből lett."
Ter 2.24
Ezért a férfi elhagyja apját és anyját és feleségéhez ragaszkodik, s a kettő egy test lesz.”Amennyiben megsértettem bárki érzékenységét. úgy bocsánatot kérek!
-
Bartusch
csendes tag
-
szavapart
csendes tag
Niti:
Gratula!
Nekünk csak kettő jött össze a hétvégén. Pedig a Veszprém-Malomsok-Zirc háromszögben akadt volna jó pár....csak az a fránya időhiány.
De legalább kitalálhatjuk melyik láda legyen az 50.Retes:
Ahogy fentebb írták, RUSSA az igazi. TUHUS térképekkel. Csak zárójelben jegyezném meg, a 10 méteres hiba határ néhol nem is olyan rossz. A Garmin 60CS is 7-8 méterrel dolgozik erdőben, sziklás helyen. Legalább is nekem. -
blueMerle
veterán
Ezért jó ez a kis progi, nekem pillanatok alatt behozza a legkozelebbi ládákat vagy kereshetek kritérium alapján is, pl GC kód, irányítószám....eszméletlen
Egyszer kipróbálnád, utána azt hiszem más keresési mód eszedbe sem jutna
Mindenképp ha belejovok regelek a magyar oldalra is, elvégre ott is rengeteg ládát szeretnénk felkutatni.
-
blueMerle
veterán
Igen, láttam sajnos hogy a magyar oldal fuggetlen és ez azért baj mert ez a remek progi amit használok így azokat a ládákat nem listázza. Egy klikk és azonnal látom a korulottem lévo ládákat, leírásokat, véleményeket, segitséget, mindent....Groundspeak's Geocaching
A késobbiekben biztos regelek a magyar oldalra is, de ez mint kezdonek boven megfelel. Olvastam hogy ott van valami kód ami alapján lehet jelezni a megtalálást. Hát...Szerintem ezt nem kell ilyen véresen komolyan venni.
Itt a csalásnak semmi értelme, hiszen a megtalálás élménye veszik el, amit semmiféle stat nem tud pótolni.
Vasárnap a Monostori erod, és a Celemantia római kori várrromok lesznek a célpontok.
-
blueMerle
veterán
Koszi,
a .hu -ra nem, viszont a .com-ra igen, ehhez tartozik egy progi amit az iPhoneal használok, így bárhol bármikor tudom hol van hozzam kozel láda, és el is vezet hozzá, meglepoen nagyon pontosan.
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.
a .hu asszem ezt nem támogatja, ha tévedek javitson ki valaki.
Mivel eddig egy "igazi" ládát találtunk, amiben apróságok voltak, és egy microt, ugye az állapotokról nem tudok beszélni, majd csak késobb.
Sok tisztázatlan dolog viszont van.
Mi az a TFTC és a Geocoin és mit tegyek ha ilyet találok? -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Az a baj, hogy sokszor próbáltam beírni a koordinátákat, de mivel ott nem nagyon talált utat ezért oda se navigált...
Egy barátom mondta ezt a gpsbabel dolgot, de az se nagyon megy. Esetleg akkor tudtok mondani olyan programot ami windows mobil 5.0 ra megfelel a célra?Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Winner_hun
félisten
Addig eljutottam hogy beregisztráltam az oldalra meg néhány közeli pontot elmentettem a GPS-be
Az nagyon zavart a geocaching oldaláln hogy a térképre ahol a pontok vannak nem lehet ránagyítani. Vagy csak én nem találtam?
Amúgy külön nem hiszem hogy elmászkálok, majd ha az adott irányba lesz dolgom akkor egy kis kitérővel megnézek egy-egy pontot, szerencsére járok elég sokat erre-arra
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest