Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Sziasztok. Pest környékén vannak jó favorit szép helyek geoládázni?
-
G@ben
addikt
válasz
Mr. Erikszon #280 üzenetére
Androidom van, majd ha ráérek, tesztelem a c:geo-t. Annyira nem csinálom komolyan, hogy költsek rá.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szia, prémium tag-nak kell lenned, hogy működjön rendesen a geocaching app!
Ha komolyon gondolod nem kerül olyan sokba egy évre az a prémium tagság!
C:geo-t érdemes használni androidon iphone-ra viszont van egy sokkal jobb app a neve cachly, geocachingre iphone felhasználóknak ez a legbjobb választás! -
G@ben
addikt
Ismét én vagyok.
Azt látom, hogy a Geocaching program a telefonon mutat egy csomó szürke ládát, amit elvileg előfizetéssel érhetnék el. Viszont gépen a weboldalon belépve azok a ládák is zöldek, koordinátákkal megadva. Nem lehet valahogy importálni ezeket az infókat a telefonra? Látok olyat, hogy küldés a gps-re, de ott nem nagyon tudok továbblépni. Tudtok erre megoldást? -
G@ben
addikt
Nem létezik véletlen olyan program, ami a különböző geoládás programokat összevonja? Többet is szeretnék használni, de kicsit nehézkes. Tehát beolvassa a küllönböző programok adatbázisát, és egy felületen mutatja.
-
TheMarci
addikt
-
G@ben
addikt
Megnéztem, az a helyzet, hogy én voltam a béna. Ott van, ahol lennie kell, ahol meg kerestem, ott a Geoládák alkalmazás mutat egyet, ami szintén megtaláltam azóta.
Viszont van-e olyan lehetőség a Geocaching és a Geoládák alkalmazásban, hogy a megtalált ládákat magamnak megjelöljem, hogy megvan, vagy akár a térképről is eltüntessem? Nem írok a papírra, nem akarom a neten szétkürtölni, hogy megtaláltam, csak megnézem, visszarakom a helyére, majd megyek tovább. -
TheMarci
addikt
Szerintem ez lesz a helyes koordináta: [link], illetve a gc.com oldalon is oda mutatja a kis térkép:
Amúgy cseles lehet, mert nincs se hint, se rendes kép a helyszínről, mondjuk egy parkban sok helyen nem lehet, vagy egy fa odvában, sűrű bokorban felakasztva, vagy mágneses.
-
G@ben
addikt
Kezdő geocache-elő vagyok, de egy ládánál akadt egy kis gondom. Mutatja a program, hogy hol van, viszont annak a ládának a leírása alapján, illetve a neten talált fénykép szerint kb 200 méterre van onnan. Hogy lehet azt megtalálni?
-
Tressy
senior tag
Megtudná valaki mondani hogy ez a gps koordináta googlemapsban miért van 25kmre a valóstól?
47.35279500,19.05020200
Újpesti de Szigetszentmiklóst mutat helyette.Régebben jó volt de mostanában már nem
-
apholyon
aktív tag
Páromat szeretném meglepni születésnapjára egy GC kompatibilis túraGPS-szel. December közepéig kell, tehát van időm, de sajnos kevés kapcsolódó írás/teszt van a neten. Mindenképp valami minőségi darabot szeretnék, így nem baj, ha drágább, de ár/értékben jó legyen. És persze azért emberi áron
Szerk: azért néha járunk külföldre is túrázni, így olyankor is hasznát vennénk.
-
apholyon
aktív tag
válasz
TheMarci #256 üzenetére
Szuper! Én kb. egy éve kezdtem GC-ni, párom is gyorsan csatlakozott, sőt, mára már talán őt jobban is érdekli. Mi a .hu mellett döntöttünk, több szempontból is jobb szerintem. Egyébként két hete voltunk mi is Esztergom környékén
Egyből egy kérdéssel indítanék... egy alsó-közép kategóriás túraGPS-be mennyire éri meg beruházni? Mekkora a különbség egy telefonhoz képest? -
apholyon
aktív tag
Él még itt valaki?
-
silboy
aktív tag
Az előzőhöz hasonló kérdésem lenne.Van olyan alkalmazás Windows Phone 8.1-re amivel lehet keresni a geocaching.hu ládáit?
-
TheMarci
addikt
Vagy a hivatalos alkalmazást, de abban csak néhány magyar láda van, egyébként ezt a weboldalt: http://gc.ladanyi.com
-
herbi76
csendes tag
Ios- re milyen alkalmazás van geocaching-re? Első sorban a hu-s ládákhoz.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Snoxhill #246 üzenetére
Én a .com-on játszom az a legjobb most mi a frásznak kell 20 fajta oldalt csinálni.
Minden nemzetnek van még 1 külön oldala,nem értem miért nem játszhat mindenki a .com-on.Sokkal díszesebb lenne Magyarország térképe is ha nem azon a fránya magyar oldalon játszanának.
De hát a magyarok között is vannak keménymagok,azok viszont a .com-on játszanak. -
Snoxhill
csendes tag
Minenki szerint jogos akinek meséltem. A kedves GC közhasznú egyesület egyik tagja meg a fórumukon hazudozik mindenfélét aminek pont az ellenkezője szerepel a rendőrségi jegyzőkönyvekben és a határozatban. És mivel ma jól felb***tak ezért bírósági úton fogom megkérdezni tőlük milyen alapon érzik magukat egy rendőrségi határozat fölöttinek, hogy megkérdőjelezik azt.
-
Snoxhill
csendes tag
Az én geocachingem...
-
TheMarci
addikt
válasz
Mr. Erikszon #242 üzenetére
Messze van innen nagyon. :/
-
Mr. Erikszon
senior tag
Atomkirály volt a Hajdúszoboszlói deocaching 2014-es találkozó.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Én a hivataloson játszom.
Mr Erikusz. -
TheMarci
addikt
A jelszó csak Magyarországon van. Lényege annyi, hogy ezzel 'bizonyítod', hogy meglett a láda. Külföldön nem nagyon találkoztam jelszós dologgal, ott inkább önbevallós a játék. geocaching.hu-ra felmész, bejelentkezel, majd a térképek - google alatt megkeresed a ládát, ami megvan, lesz olyan, hogy megtalálás bejelentése, és ott kell beírnod a ládában általában a logbook első oldalán levő jelszót.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
A lányom elkezdett nyúzni ezzel az őrülettel.
Regisztráltunk a a magyar oldalra (geocaching.hu) letöltöttem a G:hu alkamazást is.
Itt mellettünk(kelenföld, bikás park) van egy láda amit kezdésnek megkeresnénk.
Azt az egyet nem értem, hogy minek a jelszó?És hová kell beírni ha kell egyáltalán?
Telefont és mobilnettet használunk.Köszi a válaszokat.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hú van egy geocache az üvegtigris-nél.
Már beizgultam nyáron megyek arrafelé. -
Mr. Erikszon
senior tag
Debrecenben lesz a 2014 Deocaching valaki jön innen?
Én megyek. -
válasz
Mr. Erikszon #234 üzenetére
gratula!
-
válasz
Mr. Erikszon #232 üzenetére
-
válasz
Mr. Erikszon #228 üzenetére
Dombornyomott kártya?
-
válasz
Mr. Erikszon #226 üzenetére
Jól nyomod, gratula
-
Mr. Erikszon
senior tag
Még egy nyomorult kincs és megvan a 200.
-
válasz
Mr. Erikszon #223 üzenetére
Szerintem automatikusan vonja majd a következő periódust, de ez változtatható.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Mit jelent az hogy 3hónapra vennék prémiumot és azt írja alatta hogy automatikusan megújuló.
Ez mit is jelent?! -
Mr. Erikszon
senior tag
Egye fene vásárolok egyet egy évre.
(Csak legyen meg a 250Cache) -
válasz
Mr. Erikszon #220 üzenetére
Szerintem nincs belőle annyi hátra, hogy megérné... A kérdés túl teoretikus ahhoz, hogy tudjak válaszolni.
-
válasz
Mr. Erikszon #218 üzenetére
Nem tudom...
1 évre, igen.
Update: nem lehet. (4.7. Transferring a Premium Membership: While we do not transfer premium memberships, we can cancel a membership within the first 30 days of purchase. To request a cancellation, just email us. After this, you can repurchase a premium membership for the correct account.) -
Mr. Erikszon
senior tag
Nem lehet átruházni a prémium tagságodat?...kifizetném(persze nem annyit adnék érte mint ,újan')
Csak azért mert szerintem te a 6 megtalált ládáddal nem sok hasznát veszed ennek.
Én viszont találkozókra járok és hamarosan megvan a 200 megtalált láda.
(Amúgy 1 évre vettél?) -
válasz
Mr. Erikszon #216 üzenetére
koncsik (nem fognak sokkolni az eredményeink, 3 pici gyerekkel nehézkes...)
-
Mr. Erikszon
senior tag
Mi a geocache azonosítótok nemzetközin?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon #212 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem használom. Az egyik ládámat le is fordítottam, ott is fent van. Ha külföldre megyek, akkor természetesen a nemzetközi oldalon megnézem, hogy hol van láda és megkeresem. Rejtettél már ládát?
-
válasz
Mr. Erikszon #212 üzenetére
Azért a prémium tagsághoz hozzácsaphatták volna a fizetős app-ot
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
andikaaa #211 üzenetére
A geochacheing nem csak arról szól,hogy érdekes hely.
Láttam én már olyan kincseket is barátom.Olyan helyre volt lerakva ahol semmi érdekes nincs mégis olyan kreatív volt az egész.
Jó a magyar oldal is csak butácska...én mondjuk a nemzetközit használom.
Ha kimész külföldre nyaralni és szeretné cachelni mit teszel?
+Nekem számít a teljesítmény is,hogy mennyi ládát találok meg.
Nagyon profi a nemzetközi cucc.Az még néhány extra funkciót felold ha veszel premium membershipet.
+Az nemzetközinek van mobil alkalmazása ami nagyon profi.(az eredeti progira gondolok nem az olcsó c.geo-s biszbaszokra.) -
andikaaa
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon #210 üzenetére
Nem ilyen jó. Ott nem kell jelszó a megtaláláshoz pl. Egy láda elrejtéséhez nem kell moderáláson keresztülmenni, így bármilyen láda megjelenhet. A legtöbb comos láda, amit megtaláltam ebből kifolyólag elég igénytelen módon nézett ki, tisztelet a kivételnek. Sok olyan ládát is feltesznek a nemzetközire, amit a magyar moderátorok nem hagytak jóvá, pl. mert nem elég érdekes a hely...
-
róland
veterán
Én ZTE Blade-del kezdtem. GIS Russa-val, majd g:hu-val. (A g:hu és mobilnet párosa csodákra képes.)
Nagyobb problémám, hogy sok láda annyira bozótban van, hogy nincs kedvem kullancsokat összeszedni a "megtalálásukhoz". Pedig adott helyszínnél (kilátó, árpád kori templom) indokolatlan, hogy a ládát a látnivaló 100 m-es körzetén kívül kelljen keresni (főleg bozótosban). Ilyen helyszínekre nem bozótvágóval, túrafelszerelésben érkezik az átlagember. (Ki is hagytam 2 ládát emiatt a nyáron.)
-
válasz
Mr. Erikszon #203 üzenetére
Én az elején megvettem, de kicsit csalódtam, mert azt hittem, az app is jár vele,..(mármint a fizetős)
-
válasz
Mr. Erikszon #202 üzenetére
neked sikerült?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hú megvan a 112 megtalált láda.
Most gondolkodom hogy vegyek egy premium tagságot. -
Mr. Erikszon
senior tag
Ezt a puzzlet meg tudja fejteni valaki?
-
kemkriszt98
tag
Valaki tudna segíteni hogy a Geocaching.com-on hogy lehet barátokat hozzá adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest