Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hát igen...látszik, hogy kezdő vagyok...sok bajom van...soory
1. Mégsem akar menni az auto mount ... leírás alapján csináltam ... és hol megy hol nem. Alap restartból csak az üres DVD-t látja meg, a mobil racket nem. Gnome alatt Desktp - > Preferences -> Removable ... - indításával hol behozzá mégis a racket hol nem. Ezt kszeretném helyrerakni, hogy működjön rendesen az Usb-s eszközök mountolása, mert főleg külsős rackekről szoktam kiírni DVD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen TV-t vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest