Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Gentoo linuxot nem merészeltem direktben megközelíteni, de egy Sabayon minden szívfájdalom nélkül felment. Szóval meglehetősen valószínű, hogy Gentoo tanácsokra fogok majdan szorulni. Máris itt egy érdekes megfigyelés. Legacy körülmények között telepítettem, mert a telepítője UEFI-ben nem tudott elindulni. Most mégis tud UEFI-ül is. A történet annyi, hogy már eleve fel volt telepítve egy MBR-es partíciós táblás eszközre egy Linux Mint Legacy és UEFI módra is. Most a Sabayont betelepítettem a logikai /dev/sdb5 partícióra Legacy módra. A rendszerbetöltő természetesen a /dev/sdb-re került. Ahogy illik, a Grub menüjébe felvette a Linux Mintet is. Ebből ezután a Linux Mintet bootoltam Legacyban, majd lefuttattam benne egy sudo update-grub parancsot, így ő is felvette a Grub menüjébe a Sabayon linuxot. Ezután újra indítván a gépet a Linux Mint UEFI bootját indítottam és a Grub menüjéből a Sabayon linuxot választottam. Most itt fut a Sabayon UEFI-ben. GPT a környéken se nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest